PLAN PRIPREMNIH UTAKMICA JE UTANAČEN: "Bulke" očekuje paklen raspored!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.07.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačni raspored pripremnih mečeva je utvrđen.

PLAN PRIPREMNIH UTAKMICA JE UTANAČEN: "Bulke" očekuje paklen raspored!

Foto: FK Zvezdara

Prvi deo sezone 2022/23 za ekipu Zvezdare bio je više nego uspešan. "Bulke" su stigle do jesenjih lovorika, ali nastavak sezone nije protekao u željenom ostvarenju i ponos Bulbuldera je takmičenje okončao na četvrtoj poziciji.

 

Ovog leta svi u klubu nadaju se da prolećnih devet poraza u 15 odigranih mečeva, neće biti ponovljno, a u tom cilju određen je i raspored pripremnih susreta. Kao što smo već obavestili, u sredu 12. jula "bulke" će na svom stadionu u Ulici Ljubice Luković dočekati šampiona Beogradske zone, ekipu PKB-a iz Padinske Skele, a zatim sledi učešće na Memorijalnom turniru nakon kojeg će ekipa Zvezdare do starta nove sezone odigrati još pet prijateljskih susreta.

Već u nedelju 16. jula "bulke" startuju na Memorijalnom turniru "Ljubimir Puta Popović" na kojem će učešće uzeti i ekipe Hajduka sa Liona, Balkan Mirijeva i Beograda sa Karaburme.

U periodu od 19. do 29. jula Zvezdaru očekuju četiri paklena meča. Devetnaestog dana meseca jula na stadion u ulici Ljubice Luković dolazi crveno-beli prvoligaš iz Vršca, a zatim slede mečevi protiv Rada na Banjici (22.7.), četiri dana kasnije protivnik će biti veliki rival sa Liona, a 29. jula na programu je meč sa Dinamom 1945 iz Pančeva.

Generalna proba pred start nove sezone zakazana je za 5. avgust kada će Zvezdara odmeriti snagu sa Naftagasom iz Elemira.

Republika

Foto: Republika

"Bulke" se ozbiljno pripremaju za novu sezonu

 

Očekuje se da će nakon navedenih susreta ekipa Zvezdare biti spremna za start nove sezone u Srpskoj ligi Beograd od koje se očekuje da će doneti veliku neizvesnost s obzirom da veliki broj klubova u novu sezonu ulazi sa maksimalnim ambicijama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading