DRUŠTVENA ODGOVORNOST: Crvena zvezda uputila poziv navijačima i svim prijateljima kluba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.07.2023

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JAvni poziv je upućen.

DRUŠTVENA ODGOVORNOST: Crvena zvezda uputila poziv navijačima i svim prijateljima kluba!

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Crvena zvezda iz Pavliša prethodnu takmičarsku godinu u okviru Područne fudbalske lige Pančevo okončala je na jedanaestoj poziciji sa ukupno 38 osvojenih bodova, a svi u mestu koje pripada gradu Vršcu, nadaju se da će njihovi ljubimci već naredne sezone zabeležiti daleko bolja ostvarenja na zelenom tepihu.

 

U tom cilju, rukovodstvo kluba uveliko radi na jačanju igračkog kadra, ali istovremeno se velika pažnja poklanja i društvenoj odgovornosti. U tom cilju klub je izdao zvanično saopštenje koje prenosimo u celosti:

- Pozivaju se ljudi dobre volje i prijatelji kluba da pomognu FK Crvena zvezda iz Pavliša da vrati omladinu na fudbalske terene tako što će donirati robu (ječam, pšenicu, suncokret, kukuruz) na ime FK Crvena zvezda iz Pavliša kod svojih zemljoradničkih zadruga. Količinu robe određujete sami.

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Poziv svim ljudima dobre volje

 

Pored navedenog apela, rukovodstvo sportskog kolektiva iz Pavliša je obelodanilo i da će klub imati tu čast da bude domaćin konferencije klubova Područne fudbalske lige Pančevo, koja će se održati 27. jula u 18 časova u sali Mesne zajednice u seoskom parku u centru sela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading