IZNENADNI RASTANAK: Nakon samo godinu dana, putevi im se razilaze - klub će morati pod hitno da reaguje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.07.2023

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novobeograđani u novu sezonu, moraće da uđu sa novim šefom struke.

IZNENADNI RASTANAK: Nakon samo godinu dana, putevi im se razilaze - klub će morati pod hitno da reaguje!

Foto: FK Kelti

Fudbalski klub Kelti osnovan je prethodne 2022. godine i već od prethodne jeseni uključio se u takmičenje, nastupajući u Međuopštinskoj ligi Beograd - "grupa B".

 

Kako su i samo osnivači kluba, sportski kolektiv iz najmnogoljudnije opštine na Balkanu, formiran je iz velike ljubavi prema fudbalskoj igri, a u cilju da ostvarenjem dobrih rezultata na terenu daju doprinos preporodu i budućim dobrim rezultatima srpskog fudbala.

Već prva takmičarska godina za Kelte, koji su od prvog dana prigrabili i simpatije ljubitelja sporta u prestonici, bila je više nego uspešna. Sa ostvarenjem od 13 pobeda dva remija i pet poraza, premijerna sezona je okončana na četvrtoj poziciji, a posebno treba napomenuti da su Novobeograđani u poslednjih deset prvenstvenih duela ostvarili impresivan skor od devet pobeda i jednog remija.

Sve navedeno dalo je jasne smernice klubu da u narednoj sezoni može "napasi" i vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja, Prvu beogradsku ligu - "grupa A", ali je uživanje u ostvarenom pomutila informacija da će klub u narednu sezonu morati da uđe da novim šefom stručnog štaba.

Foto: FK Kelti

Marko Milev više nije trener novobeogradskih Kelta

 

Naime, klub je objavio da dosadašnji strateg Marko Milev nije više šef stručnog štaba, a klub se tim povom, javnosti obratio saopštenjem:

- Obaveštavamo vas da Milev Marko više nije trener Fudbalskog kluba Kelti. Marku želimo da se zahvalimo što je bio deo našeg kluba i što je u proteklih godinu dana vodio našu ekipu. Mi nastavljamo dalje, slede naporne pripreme za sledeću sezonu u kojoj nas očekuju još veći izazovi. Šefe, hvala i srećno.

Pred klupskim rukovodstvom je sada obaveza da brzo reaguje i imenuje novog šefa stručnog štaba koji će povesti novobeogradske Kelte ka istorijskom ostvarenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading