KO KAŽE DA SE U SRBIJI NE IGRA DOBAR FUDBAL? Luka Jović doveo fudbalera iz Prve lige - potpisan je trogodišnji ugovor! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.07.2023

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čajetinci će od jseni nastupati u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala, ali če jedan njih član zaigrati na velikoj sceni susedne države.

KO KAŽE DA SE U SRBIJI NE IGRA DOBAR FUDBAL? Luka Jović doveo fudbalera iz Prve lige - potpisan je trogodišnji ugovor! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Luka Jović

Fudbaleri Zlatibora iz Čajetine neuspešno su okončali prethodnu takmičarsku sezonu. Sa skorom od sedam pobeda, 12 remija i 18 poraza zauzeli su pretposledju poziciju u okviru Prve lige Srbije i od jeseni će se, nakon pet godina, vratiti u Srpsku ligu Zapad.

 

I pored navedenog, jedan od fudbalera čajetinskog sportskog kolektiva izlazi na veliku scenu i u narednom periodu će nastupati u Premijr ligi Bosne i Hercegovine.

Naime, nigerijski fudbaler Saliman Kajode postao je novi član Zvijezde 09 iz Bijljine, kluba iza kojeg stoji aktuelni fudbaler Fiorentine i srpski reprezentativac Luka Jović.

Dvadesetogodišnje desno krilo je sa novim klubom potpisao trogodišnji ugovor, a samom činu potpisivanja prisustvovao je u Luka Jović.

Nakon parafiranja ugovora nigerijski fudbaler je izjvio:

- Zahvaljujm se svima u ekipi Zlatibora. Mnogo toga sam naučio u ovom klubu. Zahvaljujem se za priliku i ljubav koju su mi pružili svi u Čajetini. Navijači, uprava kluba i saigrači su uvek bili uz mene i omogućili mi da napredujem u svakom pogledu. Sada sledi neka nova avantura u mojoj igračkoj karijeri.

 

- Saliman Kajode:

Datum rođenja: 7. januar 2003. godine

Nacionalnost: Nigerija

Pozicija u timu: desno krilo

Igračka karijera: Zlatibor (Čajetina), Zvijezda 09 (Bijeljina)

Učinak u FK Zlatibor: 20 utakmia / 3 gola

Ekipa Zvijezde 09 prethodnu sezonu okončala je na drugoj poziciji Prve lige Republike Srpske i time nakon četiri godine obezbedila povratak u elitni rang bosanskohercegovačkog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading