U ZMAJEVOM GNEZDU: Dogovor je postignut - nakon brojnih klubova, vezni fudbaler sreću pronašao na "krovu"! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.07.2023

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Majstor" će biti nezamenljivi šraf u budućem sastavu "voždovačkih zmajeva".

U ZMAJEVOM GNEZDU: Dogovor je postignut - nakon brojnih klubova, vezni fudbaler sreću pronašao na "krovu"! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Ekipa novobeogradskog Radničkog zabeležila je sjajne rezultate u takmičarskoj 2022/23 sezoni.

 

Na iznenađenje svih poznavalaca fudbalske igre, koji su ekipi sa stadiona "kraj Studenjaka" predviđali grčevitu borbu za osptanak u Prvoj ligi Srbije, popularni "majstori" su sjajnim partijama tokom prolećnog dela sezone, sebi obezbedili plasman u plej-of fazu drugog stepena srpskog klupskog fudbala, a samim tim i nosioci igre novobeogradskog kluba, našli su se na meti brojnih klubova.

I pored činjenice da će u decembu proslaviti 24. rođendan, Lazar Kojić iza sebe ima zavidno iskustvo koje mu je pomoglo da tokom nedavno okončanog takmičenja, bude nosilac igre Radničkog. U uspešnoj sezoni "majstora" zabeležio je 24 nastupa i na terenu j proveo ukupno 1.931 minut, što je bilo dovoljno da usledi poziv Voždovca i već od jeseni predstavljaće važan šraf u igri ekipe sa krova Tržnog centra.

 

- Lazar Kojić:

Datum rođenja: 11. decembar 1999. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Brodarac (Beograd), Fortuna Sitard (Holandija), OFK Bačka (Bačka Palanka), Radnik (Surdulica), Proleter (Novi Sad), Radnički (Novi Beograd)

Kojić je tokom dosadašnje igračke karijere već nastupao u superligaškoj konkurenciji, tako da elitni rang za njega nije nopoznanica, a treba napomenuti da je vezni fudbaler tokom dosadašnj kartijere iskusio i "pečalbarski hleb" s obziroma da je bio i član holandske Fortune Sitard.

Od Kojića se očekuje da nadomesti odlazak Marka Ivezića u veznom redu Voždovca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading