TANGO ARGENTINO: Na istom zadatku - ALEKS VIGO obukao novi dres, društvo će mu praviti i nekadašnji fudbaler CRVENE ZVEZDE! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.07.2023

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna akcija ima još bolje promotere.

TANGO ARGENTINO: Na istom zadatku - ALEKS VIGO obukao novi dres, društvo će mu praviti i nekadašnji fudbaler CRVENE ZVEZDE! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Fudbaleros letnja liga u malom fudbalu i 2023. godine će se odigrati na nekoliko lokacija u Srbiji.

 

Beograd, Sremčica, Pančevo, Ub, Veliki Crljeni, Zrenjanin i Batajnica ugostiće ovih tropskih dana majstore "igre na petoparcu", a svi ljubitelji malog fudbala imaju priliku da prijave svoj ekipe do 15. jula.

Organizator takmičenja je za promociju Fudbaleros letnje lige angažovao i velika imena domaćeg fudbala, a između ostalih učešće u marketinškim aktivnostima uzeli su i aktuelni desni bek Crvene zvezde Aleks Vigo, kao i nekadašnji fudbaler crveno-belih i do nedavno kapiten RFK Grafičara Luis Ibanjez koji su obukli specijalno dizajnirane dresove i time se aktivno uključili u promociju predstojećeg takmičenja.

 

Organizator Fudbaleros letnje lige je objavio i pravila takmičenja, kao i načine prijavljivanja ekipa:

- Sistem takmičenja - ligaški deo plus plejof;
- Preko sajta fudbaleros.com pratite sve vezano za ligu - raspored i statistiku svih utakmica, sastave timova (sa slikama igrača), timsku i individiulnu statistiku;
- Fleksibilni termini, moze se igrati i radnim danom i vikendom u večernjim satima, termini se neće igrati pre 19h; 
- Utakmica traje 2x25 min;
- Na većini terena se igra 4+1;
- Za prijavu je potrebno - ime i grb ekipe, minimum sedam prijavljenih igrača. Igrači se mogu i naknadno ubaciti u toku ligaškog dela;
- Novčane nagrade za finaliste;
- Sponzorisane pojedinačne nagrade;
- Pehari i medalje za najbolje igrače. 

Uz podsećanje da prijave traju do 15. aprila, treba napomenuti da su navedeno takmičenje, pored navedenog argentinskog tandema, podržali i fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Strahinja Eraković, kao i proslavljni srpski futsal reprezentativac Boba Rajčević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading