PODRHTAVA PRESTONICA: Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde ponovo oblači opremu crveno-belih boja! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.07.2023

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može bez crveno-bele boje.

PODRHTAVA PRESTONICA: Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde ponovo oblači opremu crveno-belih boja! (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde iz Malog Mokrog Luga prethodnu 2022/23 sezonu u okviru Beogradske zone okončali su na sredini tabele, ali potezi koje rukovodstvo vuče u letnjem prelaznom roku, govore o težnjama crveno-belih da u narednoj takmičarskoj godini, možda i napadnu vrh tabele četvrtog ranga srpskog klupskog fudbala.

 

Mokrolužani su u 30 prvenstvenih mečeva postigli svega 34 pogotkam a kako bi od jeseni bili znatno efikasniji u klub je stigao ofanzivni vezni fudbaler bogatog internacionalnog iskustva.

Reč je o nekadašnjem izdanku škole fudbala sa stadiona "Rajko Mitić", Milošu Stojčevu.

Iskusni tridesetšestogodišnji fudbaler, svoje prve korake na zelenom tepihu napravio je upravo u redovima crveno-belih iz Malog Mokrog Luga. Put ga je kasniej vodio do giganta istih klupskih boja sa beogradske "Marakane", a kasnije je internacionalnu karijeru gradio u Crnoj Gori, Sjedinjenim Američkim Državama, Kazahstanu, Bosni i Hercegovini i Grčkoj.

Treba napomenuti da Stojčev u Mali Mokri Lug stiže iz redova RFK Grafičara za koji je u prethodnoj takmičarskoj godini, u okviru Prve lige Srbije, zabeležio 26 nastupa tokom kojih je dva puta matirao protivničke golmane. 

Foto: FK Crvena zvezda Mali Mokri Lug

Povratak kući - Miloš Stojčev ponovo u Crvenoj zvezdi

 

- Miloš Stojčev:

Datum rođenja: 19. jnuar 1987. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: ofanzivni vezni

Igračka karijera: Crvena zvezda U-19 (Beograd), Crvena zvezda (Beograd), Sopot (Sopot), OFK Grbalj (Crna Gora), Bežanija (Beograd), Vojvodina (Novi Sad), Borac (Čačak), Kanzas Siti (SAD), Akžajk (Kazahstan), Leotar Trebinje (Bosna i Hercegovina), Atiraj (Kazahstan), Sarajevo (Bosna i Hercegovina), Atromitos (Grčka), Verija (Grčka), Platanias (Grčka), Tuzla Siti (Bosna i Hercegovina), Voždovac (Beograd), Železničar (Pančevo), RFK Grafičar (Beograd)

Takmičenje u okviru Beogradske zone u sezoni 2023/24 startuje polovinom meseca avgusta, a očekuje se da ono bude jedno od zanimljivijih u okviru beogradskog fudbala, s obzirom da će nekolicina ekipa startovati sa izraženim šampionskim ambicijama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading