VAŽNO SAOPŠTENJE: Nagađanja su se i ispunila - izvršena je FUZIJA dva prestonička kluba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.07.2023

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okrenuta je nova stranica istorije...

VAŽNO SAOPŠTENJE: Nagađanja su se i ispunila - izvršena je FUZIJA dva prestonička kluba!

Foto: KFK Ravna Gora

KFK Ravna Gora neće se po najboljm sećati sezone 2022/23. Popularna "crna trojka" sa skorom od pet pobeda, tri remija i 18 poraza takmičenje je okončala na poslednjoj poziciji Prve beogradske lige - "grupa A", ali i pored navedenog, od jeseni će se takmičiti u okviru višeg ranga, Beogradske zone.

 

Povodom navedenog rukovodstvo KFK Ravne Gore izdalo je saopštenje koje prenosimo u celosti:

- Obaveštenje za sve članove i navijače našeg kluba da smo tokom pauze izvršili spajanje sa FK Barajevo i u budućnosti ćemo se zajedničkim snagama boriti za sportske pobede. Kraljevski fudbalski klub “RAVNA GORA BARAJEVO” takmičiće se u beogradskoj zoni (četvrti rang takmičenja) i utakmice kao domaćini igraćemo na svom terenu u Barajevu - stoji na početku saopštenja, a zatim klub donosi još važnih informacija:

- U okviru kluba radiće i juniorske selekcije, a u daljem planu je i izgradnja sportskog centra u kome će se buduće generacije učiti sportskim i tradicionalnim vrednostima. Dve uprave kluba nastavljaju kao jedno tamo gde su stali, a dokle će stići vreme će pokazati. Nema sumnje da su ambicije velike.

Foto: KFK Ravna Gora Barajevo

Novi amblem kluba - KFK Ravna Gora Barajevo

 

Podsetićemo da je ekipa Barajeva prethodnu sezonu okončala na osmoj poziciji zonskog ranga takmičenja u srpskoj prestonici.

Od jeseni "crna trojka" i Barajevo kreću ruku pod ruku u osvajanje beogradskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading