SLEDI POTPUNO RESETOVANJE: Nakon pola veka, klub se nalazi na novom početku - upućen je javni apel svim navijačima, POMOĆ JE NEOPHODNA!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.07.2023

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Građevinari" se nalaze na novom početku...

SLEDI POTPUNO RESETOVANJE: Nakon pola veka, klub se nalazi na novom početku - upućen je javni apel svim navijačima, POMOĆ JE NEOPHODNA!

Foto: Instagram.com/unitedforce.1987

Sada već davne 1973. godine Fudbalski klub Rad je postao član Druge savezne lige tadašnje SFR Jugoslavije i u narednig pola veka uglavnom se takmičio u elitnom rangu srpskog i jugoslovenskog fudbala, a tri puta je bio i predstavnik našeg fudbala na međunarodnoj sceni.

 

Tokom prethodne takmičarske godine u okviru Prve lige Srbije, "građevinari" su zabeležili svega pet trijumfa u 37 prvenstvenih mečeva i navedenim ostvarenjem nisu mogli očekivati ništa drugo do selidne u treći stepen srpskog klupskog fudbala.

Pripreme za novu sezonu u okviru Srpske lige Beograd su otpočele. Novi trener Đorđe Čotra je izvršio prozivku fudbalera, a zatim je na stadionu "Kralj Petar I" održan i prvi trening tokom letnjih priprema. Od ranije je poznato da će klub izvršiti potpuno resetovanje i da će se okrenuti onome što ga je decenijama krasilo, svojoj omladinskoj školi.

Foto: FK Rad

Neki novi "građevinari"

 

Ipak, da situacija na Banjici i nije najbolja, govori činjenica da je rukovodstvo FK Rad uputilo zvaničan apel svojim navijačima:

- U nedelju 9. jula od 17 časova u prostorijama kluba biće organizovano donatorsko veče za pomoć klubu. Pozivamo sve ljubitelje plavo-bele boje da dođu, da zajdničkim snagama vratimo naš Rada tamo gde pripada.

Foto: FK Rad

Javni apel rukovodstva kluba

 

Pred "građevinarima" su veliki izazovi. U ovom momentu je neophodna potpuna stabilizacija svih klupskih struktura, a zatim i pokušaj da se Rad u rezultatskom smislu vrati na pozicije koje u svakom pogledu zaslužuju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading