DOŠLO JE VREME DA SE KRATKOTRAJNA SARADNJA OKONČA: Iskusni fudbaler već parafirao novi ugovor - naredne sezone sledi borba za titulu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.07.2023

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menja klub, ali ne i rang takmičenja.

DOŠLO JE VREME DA SE KRATKOTRAJNA SARADNJA OKONČA: Iskusni fudbaler već parafirao novi ugovor - naredne sezone sledi borba za titulu! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Prošao je fudbalsku školu Crvene zvezde, kasnije nastupao u nekolicini srpskih klubova, da bi internacionalnu karijeru gradio u Mađarskoj i Crnoj Gori. Veliki trag je ostavio je ostavio u redovima crno-belih sa Banovog brda, a sa "starom damom" srpskom fudbala, 2020. godine okitio se peharom namenjenim pobedniku najmasovnijeg takmičenja.

 

Iskusni Đorđe Đurić nakon sezne provedene u redovima RFK Grafičara, oblači opremu zeleno-belih boja i od jeseni će sa ekipom Inđije Toyo Tires krenuti u pohod ka elitnom rangu srpskog kupskog fudbala.

Ekipa inđije Toyo Tires prethodnu sezonu u okviru Prve lige Srbije okončala je na četvrtoj poziciji, ali u baraž dvomeču protiv niškog Radničkog nisu uspeli da se domognu povratka u superligašku konkurenciju.

Kako bi propušteno ispravili u takmičenju pred nama, sportski kolektiv koji ove godine proslavlja jubilej, devet decenija postojanja, odlučio je da poslednju liniju ekipe pojača iskusnim tridesetjdnogodišnjim centralnim bekom koji je poznat po bespoštednoj borbi.

Foto: FK Inđija Toyo Tires

Borba za titulu je jedini cilj - Đorđe Đurić

 

- Đorđe Đurić:

Datum rođenja: 10. avgust 1991. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Crvena zvezda U-19 (Beograd), Sopot (Sopot), Rad (Beograd), Spartak (Subotica), MTK Budimpešta (Mađarska), Tatabanja (Mađarska), Rudar Pljevlja (Crna Gora), Čukarički (Beograd), Vojvodina (Novi Sad), Kolubara (Lazarevac), RFK Grafičar (Beograd)

 

Da podsetimo, redove inđijskog prvoligaša u aktuelnom prelaznom roku već su pojačali Luka Đorđević, Nemanja Subotić, Dušan Vrbić i Nikola Milekić, dok su stadion "kraj železničke stanice" napustili Miloš Rnić, Aleksandar Desančić, Nikola Nedeljković, Stefan Đurić, Davor Rakić, Uroš Đuričković, Želimir Đurković, Milan Srbijanac, Mijuško Bojović i Stefan Stevanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading