UŽASAVAJUĆA SCENA! Navijač PSV ostao BEZ PRSTIJU! Eksplodirao mu TOPOVSKI UDAR u ruci! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO-SNIMAK)

Autor: M. M.

Sport

05.05.2024

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Ajndhovena osvojio titulu posle šest godina!

UŽASAVAJUĆA SCENA! Navijač PSV ostao BEZ PRSTIJU! Eksplodirao mu TOPOVSKI UDAR u ruci! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO-SNIMAK)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri PSV ostvarili su veliki uspeh osvojivši 25. titulu prvaka Holandije nakon pobede nad Spartom iz Roterdama rezultatom 4:2. Ova ekipa je ostvarila dominantan trijumf, osvojivši trofej sa samo devet izgubljenih bodova i impresivnom gol-razlikom od 107:19, što su postigli već dve runde pre kraja takmičenja.

Navijači su bili u velikom broju na stadionu "Filips", a interesovanje za utakmicu bilo je toliko da su se pristalice okupile i van stadiona kako bi ispratile meč putem video bima. Međutim, jedan trenutak nepažnje jednog navijača zauvek će promeniti njegov život. Dok je vrteo pirotehničko sredstvo, najverovatnije topovski udar, navijač je, uzvikujući nešto na holandskom jeziku, propustio da na vreme baci pirotehnično sredstvo, što je rezultiralo teškom povredom šake i, prema nezvaničnim informacijama, mogućim gubitkom nekoliko prstiju.

 

 


Ovaj tragičan incident pokazuje koliko je važno biti oprezan prilikom korišćenja pirotehničkih sredstava i kako jedan trenutak nepažnje može imati ozbiljne posledice.

 

 

Golove za klub iz Ajndhovena postigli su Said Bakari (autogol) u 19, Joan Bakajoko u 26, Olivije Boskalji u 67. i Džordan Teze u 78. minutu. Pogotke za Spartu dali su Metinjo u osmom i Boskalji (autogol) u 29. minutu. PSV je stigao do 25. titule u istoriji kluba, prve posle 2018. godine.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading