OLAKŠAO SE NASRED TRIBINE! Kamere uhvatile navijača Budućnosti dok vrši nuždu - "VARAVARI" IZBAČENI, INTERVENISALA POLICIJA!

Autor: M. M.

Sport

10.04.2024

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi crnogorske lige u senci nemilih događaja.

OLAKŠAO SE NASRED TRIBINE! Kamere uhvatile navijača Budućnosti dok vrši nuždu - "VARAVARI" IZBAČENI, INTERVENISALA POLICIJA!

Foto: Printksrin

Derbi elitnog ranga crnogorskog fudbala između Dečića i Budućnosti okončan je rezultatom 1:1, a obeležili su ga nemile scene na terenu i tribinama stadiona u predgrađu Podgorice.

Najpre je prekinut sredinom prvog poluvremena kada su pristalice gostiju - "varvari" počeli su da ubacuju petarde i baklje na teren. Samo pukom srećom, igrači su prošli bez većih posledica, a sudija je bio prinuđen da prekine utakmicu i da se konsultuje sa delegatom.

Nakon većanja odlučeno je da se isprazni kompletan deo tribine na kojoj se nalaze navijači Budućnosti, koje je uzalud pokušavao da smiri njihov miljenik Petar Grbić, inače bivši igrač Partizana.

- Nemojte to da radite, napravićete još veći haos. Mi da igramo derbi bez navijača, ajde beži - rekao je Grbić.

Sudija je nakon toga poslao igrače u svlačionicu, a oko navijača Budućnosti našao se veliki broj organa reda. Osim toga, još jedan detalj sa ovog meča šokirao javnost. Naime, TV kamera uhvatila je u jednom momentu navijača Budućnosti dok vrši muždu u ćošku tribine.

 

 

Što se samog meča tiče bivši fudbaler Partizana i Vojvodine Bojan Matić doneo je prednost Dečiću u desetom minutu, ali je nekadašanji igrač Crvene zvezde Đorđe Despotović u 64. prelepim pogotkom postavio konačan rezultat, koji ipak više odgovara timu iz mesta Tuzi.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading