STIŽU RODE! Mamić sa zanosnom Srpkinjom čeka drugo dete!

Autor: M. M.

Sport

09.04.2024

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe vesti.

STIŽU RODE! Mamić sa zanosnom Srpkinjom čeka drugo dete!

Foto: prinskrin

Zoran Mamić, bivši visoki funkcioner zagrebačkog Dinama i zanosna Srpkinja Senka Mandić čekaju drugo dete! Ovu vest plasirao je hrvatski nedeljnik "story.hr", a rođeni brat daleko poznatijeg Zdravka Mamiću dobiće četvrto dete, pošto iz prvog braka ima još dvoje.

Senka je rođena Beograđanka i Mamiću je ukrala srce nakon što su se pre izvesnog vremena upoznali u Dubaiju. Ona je tada radila kao menadžerka u jednom elitnom restoranu u prestonici Ujedinjenih Arapskih Emirata. 

Prvi put u društvu svog izabranika zanosna brineta se pojavila 2019. godine na božićnoj proslavi Dinama, a tada je ujedno obznanjeno da je u drugom stanju. U maju mesecu naredne godine na svet je došla njihova ćerka koja je, inače, dve godine mlađa od Zoranove unuke.

 

 

Senka Mandić je od Zorana mlađa 11 godina, a nakon što su jedno vreme živeli u Zagrebu, sada su se skrasili u Bosni i Hercegovini, gradu Mostaru. Podsetimo, Zoran Mamić je u Hrvatskoj osuđen četiri godine i osam meseci zatvorske kazne zbog malverzacija sa novcem i transferima u zagrebačkom Dinamu.

Inače, Zoran Mamić iz prvog braka s Vanjom Mamić ima dvoje dece. Njih dvoje su u braku bili punih 18 godina, da bi se nakon razvoda Mamić oženio po drugi put. Tada je njegova izabranica bila Ana Šikić, no i tom je braku došao kraj posle nepune dve godine - od 2014 do 2016.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading