APRIL U BEOGRADU! Švajnštajger uživao u pogledu sa Kalemegdana!

Autor: M. M.

Sport

07.04.2024

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug Ane Ivanović ponovo u tazbini.

APRIL U BEOGRADU! Švajnštajger uživao u pogledu sa Kalemegdana!

Foto: Instagram

Proslavljeni nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger nedavno je posetio Beograd, rodni grad svoje supruge Ane Ivanović, nekadašnje prve teniserke sveta. Na svom Instagram profilu Švajni je podelio nekoliko slika tokom šetnje srpskom prestonicom, ističući da je posetio Kalemegdan i srdačno pozdravljajući svoje mnogobrojne pratioce rečima: "Zdravo Beograde".

 

 


Bastijan Švajnštajger je od 2014. godine u vezi sa Anom Ivanović, a dve godine kasnije par se venčao u Veneciji. Njih dvoje danas imaju trojicu sinova. Često posećuju Beograd, a Švajnštajger je nebrojeno puta pokazao svoju podršku srpskom sportu i kulturi, posećujući utakmice i pružajući podršku kako košarkašima Partizana, tako i reprezentaciji Srbije.

U februaru, Švajnštajger je prisustvovao utakmici između Partizana i Bajerna u Beogradskoj areni, prateći meč u okviru Evrolige. Ovo nije bio njegov prvi dolazak na utakmicu crno-belih, a pratili su ga otac i brat njegove supruge, Miroslav i Miloš Ivanović. 

Švajnštajger je takođe pokazao sportski duh i podršku kada se Srbija plasirala na Evropsko prvenstvo u fudbalu, čestitajući našem timu na postignutom uspehu. Njegova pažnja prema Srbiji dodatno su istakli povezanost sa zemljom svoje supruge.

 

 

Švajnštajger je od 2002. do 2015. odigrao 500 utakmica za Bajern Minhen i osvojio osam šampionskih titula u Bundesligi, sedam trofeja u Kupu i Ligu šampiona 2013. On je 2015. prešao u Mančester junajted sa kojim je osvojio FA kup, pre nego što je 2017. potpisao za Čikago fajer. U oktobru 2019. je objavio kraj igračke karijere.

Za reprezentaciju Nemačke debitovao je 6. juna 2004. protiv Mađarske, odigrao je 121 utakmicu i postigao 24 gola. Sa Nemačkom je osvojio Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading