BURA NAKON SPEKTAKLA U LONDONU! Arsenal i Bajern besni na sudiju!

Autor: M. M.

Sport

10.04.2024

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prvom meču četvrtfinala Lige šampiona bilo je 2:2.

BURA NAKON SPEKTAKLA U LONDONU! Arsenal i Bajern besni na sudiju!

Foto: www.profimedia.rs

Prvi meč četvrtfinala Lige šampiona Arsenal - Bajern Minhen završen je nerešeno 2:2, ali su utakmicu obeležile sporne sudijske odluke zbog kojih oba kluba smatraju da su oštećeni.

U centru pažnje je švedski sudija Glen Niberg! "Tobždije" se žale što nije dosudio penal nakon duela golmana Nojera i Sake, dok Nemci smatraju da nije pokazao na belu tačku posle očiglednog igranja rukom Gabrijela u svom šesnaestercu.

 

 

- Čist penal! Manuel Nojer ostavlja nogu. To je moralo da bude penal. Morali su iz VAR sobe da pozovu sudiju da pogleda tu situaciju. Stvarno ne mogu da verujem da nisu pokazali na belu tačku. To je tako važna odluka u jednoj utakmici kao što je bila ova - rekao je proslavljeni engleski fudbaler Rio Ferdinand.

S druge strane, Bavarci grme jer je pri rezultatu 2:1 u njihovu korist, Arsenalov golman Raja izveo prekid nakon sudijskog zvižduka, a Gabrijel je uzeo loptu u ruke, vratio je na peterac i ponovo započeo akciju.

 

 

- On govori igračima da je to bila dečija greška i da neće za to dosuditi penal u četvrtfinalu Lige šampiona. Ovo je potpuno novi način tumačenja pravila, neverovatno. Ovo boli - rekao je trener Bajerna Tomas Tuhel.

Biće, dakle, posla za arbitražnu komisiju UEFA u proceni spornih situacija, te ostaje da se vidi da li će švedski sudija Glen Niberg biti delegiran za neki od narednih mečeva u eliti ili ga, pak, čeka hlađenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading