CRVENI ALARAM U LIGI ŠAMPIONA! Islamska država PRETI terorističkim napadima!

Autor: M. M.

Sport

09.04.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačano obezbeđenje.

CRVENI ALARAM U LIGI ŠAMPIONA! Islamska država PRETI terorističkim napadima!

Foto: Uefa.com

Liga šampiona

Prema informacijama koje su nedavno objavili španski mediji, postoji ozbiljna pretnja od strane Islamske države na utakmicama Lige šampiona. Ova vest je podigla ozbiljnu zabrinutost među navijačima i organizatorima ovog prestižnog takmičenja.

Policija je odmah reagovala na ove pretnje i preduzela dodatne mere bezbednosti kako bi se osiguralo da su stadioni i okolina potpuno sigurni za sve učesnike i posetioce. Bezbednosne snage su u stanju pripravnosti i čine sve neophodne korake kako bi se sprečili mogući incidenti.

Organizatori utakmica Lige šampiona takođe su preduzeli dodatne mere kako bi se povećala bezbednost na stadionima. Pojačane kontrole na ulazima, dodatni inspekcijski pregledi i veći broj obezbeđenja samo su neke od mera koje su preduzete kako bi se smanjio rizik od bilo kakvih incidenata.

Ova pretnja Islamske države izazvala je veliku pažnju javnosti, kako u Španiji, tako i širom Evrope. Klubovi koji učestvuju u Ligi šampiona takođe su pokazali ozbiljnost situacije i izrazili su podršku dodatnim merama bezbednosti koje su preduzete.

Ova pretnja se dešava u kontekstu prethodnih napada terorističkih grupa tokom sportskih događaja širom sveta. Postoje ozbiljne zabrinutosti da bi sportski događaji mogli biti meta terorističkih napada, kao što se to već dešavalo u prošlosti.

Situacija sa pretnjama Islamske države na utakmicama Lige šampiona zahteva ozbiljan pristup i pažnju svih učesnika i nadležnih organa. Bezbednost je apsolutni prioritet i sve neophodne mere moraju biti preduzete kako bi se osiguralo da sportski događaji budu sigurni za sve. Svi gledaoci, igrači i zaposleni na stadionima zaslužuju da se osećaju bezbedno i zaštićeno tokom ovih događaja.

Inače, večeras od 21.00 u prvim mečevima četvrtfinala Lige šampiona se sastaju Arsenal i Bajern, kao i Real Madrid i Mančester Siti. Sutra igraju Atletiko Madrid - Borusija i  PSŽ - Barselona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading