BOGATSTVO NA RUCI! Vlahović obožava SATOVE! Ovaj vredi kao STAN U BEOGRADU! Pogledajte "čuke" ostalih reprezentativaca

Autor: M. M.

Sport

08.04.2024

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne štede ni Jović, Sergej, Mladenović...

BOGATSTVO NA RUCI! Vlahović obožava SATOVE! Ovaj vredi kao STAN U BEOGRADU! Pogledajte "čuke" ostalih reprezentativaca

Foto: Instagram

Skupoceni satovi su oduvek bili stvar prestiža i skupocene igračke onih sa dubokim džepom, među kojima je i srpski napadač iz redova Juventusa Dušan Vlahović.

Samo nekoliko nedelja nakon što je pokazao "čuku" od 350.000 evra, Dušan se pohvalio novim ljubimcem. Ovog puta reč je o satu kojem je tržišna cena oko 80.000 evra. Za te pare, inače, mogao bi da se pazari dobar stan u Beogradu.

- Fenomenalan Patek Philippe Aquanaut na ruci Dušana Vlahovića. Srpski fudbaler i napadač Juventusa je nakon Richard Mille satova prešao na nešto klasičniji sportski Patek Philippe Aquanaut referentne oznake 5168G, proizveden u belom zlatu. Prečnik ovog sata je 42.2mm što na papiru deluje zaista veliko dok na ruci izgleda mnogo manje a pre svega zbog debljine od 8.25mm", navodi se na Instagram profilu "sat_na_ruci" i dodaje: "Vlahović se opredelio za “khaki green” model, novitet iz 2019. godine koji je istog momenta postao najtraženiji Aquanaut. Veliku popularnost je stekao i gumeni zeleni kaiš koji se jedno vreme preprodavao za oko 10.000€. Da samo kaiš je vredeo par hiljada evra. Sat pokreće automatski kalibar kućne radinosti 324 S C sa rezervom od 45h - objavljeno je na nalogu "Sat na ruci".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sat na Ruci (@sat_na_ruci)

 

Dušan nije jedini koji voli luksuzne merače vremena. Isti nalog na Instagramu se pre izvesnog vrema pozabavio fotografijom sa jednog okupljanja "orlova" na kojem su se isticali njihovi satovi.

Sergej Milinković-Savić u svojoj kolekciji poseduje "Audemars Piguet Royal Oak Jumbo" u čeliku. Pošto nisu poznate njegove specifikacije, odnosno dodaci, nije moguće proceniti njegovu tačnu vrednost. Ona varira od 50 do 300 hiljada dolara. Filip Mladenović nosi "Rolex Day-Date ref. 228235" u roze zlatu. Pretpostavlja se da njegova cena na sekundarnom tržištu iznosi oko 60.000 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sat na Ruci (@sat_na_ruci)

 

Na levoj ruci Filipa Đuričića nalazi se takođe "Rolex". Na sonovu fotografija se može zaključiti da je to "Cosmograph Daytona ref. 116500LN" sa keramičkim bezelom i ciferom u beloj boji. Ovaj sat publici je poznatiji kao "keramička Daytona" ili "Panda Daytona" zbog crno-belog kontrastnog cifera, a košta oko 30.000 evra.

Aleksandar Mitrović poseduje "Apple Watch Serie 7", jednu od poslednjih generacija ovog pametnog sata, čija je cena danas negde oko 400-500 evra, dok Jović nosi sat vredan 95.000 evra: "Patek Philippe Aquanaut ref. 5167R", model u roze zlatu sa čokoladnom bojom cifera. To je ujedno i najskuplji sat koji je uočen na okupljanje fudbalske reprezentacije uoči Svetskog prventva.

Nemanja Radonjić je u Katar poneo "Rolex GMT-Master II ref. 126710BLRO", popularniji kao "Pepsi", zbog bezela u plavo-crvenoj boji. Ovaj model se sada ceni na nekih 20.000 evra tržišne vrednosti.

Merač vremena Marka Grujića jeste "Hublot Spirit of Big Bang Meca 10 Black Magic". Van radnje ovaj sat se prodaje za nekih 23.000 evra. Sat je napravljen u keramici sa mehanizmom na manuelno navijanje i rezervom od deset dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading