SKANDALČINA! Huligansko ponašanje fudbalera Barselone! Izleteo iz automobila i PRETIO DEČAKU!

Autor: M. M.

Sport

01.04.2024

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Martinez baš preterao.

SKANDALČINA! Huligansko ponašanje fudbalera Barselone! Izleteo iz automobila i PRETIO DEČAKU!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Barselone, Inigo Martinez, nedavno je dospeo u centar pažnje nakon što se sukobio sa dečakom na ulici. Martinez je izleteo iz luksuznog automobila marke Rendž Rover i verbalno se obračunao sa dečakom koji ga je vređao.

- Poslednji put da me nazivaš glupanom! Poslednji put! Poslednji put da me vređaš. I tvoj drug isto. Poslednji put da me vređaš, jel jasno? Poslednji put! Poslednji put da me vređaš - vikao je frustrirani fudbaler, upirući prstom ka dečaku.

 

 

Srećom, sukob nije eskalirao u fizički obračun, te je Martinez ubrzo napustio mesto događaja.


Incident je izazvao veliku reakciju javnosti i medija, koji su brzo preneli vest o sukobu fudbalera sa dečakom na ulici. Ovakvi događaji često privlače pažnju javnosti, a reakcije na društvenim mrežama nisu izostale. Mnogima je zasmetalo ovakvo bezobzirno i huligansko ponašanje profesionalnog fudbalera, odnosno njegov manjak tolerancije kada su kritike navijača u pitanju.

Inigo Martinez je prošlog leta stigao u Barselonu iz Atletik Bilbaoa, što je bio značajan transfer za klub budući da je bio slobodan igrač nakon isteka ugovora. Pre dolaska u Barselonu, bio je kupljen od strane Atletik Bilbaoa za 32 miliona evra iz Real Sosijedada u januaru 2018. godine. 

U tekućoj sezoni španski fudbaler je odigrao 19 utakmica za katalonskog velikana u svim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading