SUDAR VOZA I AUTOBUSA, POGINULO OSMORO LJUDI! Strava na prelazu, hitna pomoć nije znala koga prvog da spasava

Autor:

Svet

01.04.2024

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među stradalima je sedmoro putnika i vozač autobusa, dok je povređeni mašinovođa prevezen u bolnicu

SUDAR VOZA I AUTOBUSA, POGINULO OSMORO LJUDI! Strava na prelazu, hitna pomoć nije znala koga prvog da spasava

Foto: RINA

Najmanje osam osoba poginulo je danas u sudaru voza i autobusa u Jaroslavskoj oblasti u Rusiji, saopštili su lokalni zvaničnici.

"Danas u 14.36 časova, na kontrolisanom prelazu između stanica Šuškovo i Berndejevo u Jaroslavskoj oblasti, vozač putničkog autobusta naleteo je na putnički voz koji se približavao", navodi se u saopštenju ruske železnice, prenosi RIA.

Dodaje se da je mašinovođa pokušao da zakoči, ali rastojanje je bilo nedovoljno i sudar nije mogao da se izbegne.

Među stradalima je sedmoro putnika i vozač autobusa, dok je povređeni mašinovođa prevezen u bolnicu.

Rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova završilo je rad na nacrtu zakona koji pooštrava državnu kontrolu u oblasti migracija i dostavilo ga ruskoj vladi, saopštila je danas portparolka ruskog Ministarstva unutrašnjih poslova Irina Volk.

Ona je na svom Telegramu napisala da je ruski MUP 29. marta dostavio vladi Ruske Federacije nacrt zakona o uslovima ulaska i izlaska iz Ruske Federacije stranih državljana i lica bez državljanstva, kao i o uslovima njihovog boravka na teritoriji Ruske Federacije.

"On predviđa proširenje zakonskih osnova za korišćenje savremenih sredstava i metoda kontrole ulaska i boravka stranih državljana u Ruskoj Federaciji", napisala je Volkova, prenosi TASS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading