BUĐENJE SEVERA! Delije zovu na IMT i Vršac: Stiglo važno obaveštenje s Marakane!

Autor: M. M.

Sport

01.04.2024

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde spremaju spektakl.

BUĐENJE SEVERA! Delije zovu na IMT i Vršac: Stiglo važno obaveštenje s Marakane!

Foto: Starsport

Delije

Fudbaleri Crvene zvezde hitaju ka novoj, sedmoj u nizu, šampionskoj tituli, nakon što su u poslednjih nekoliko nedelja uspeli da istope prednost večitog rivala i steknu bodovni suficit od četiri boda u odnosu na Partizan.

Naredni meč, u okviru 28. kola Superlige Srbije, crveno-beli igraju u sredu, a na Marakanu stiže novajlija u eliti - IMT sa Novog Beograda. Utakmica se igra od 19 časova, a najvatreniji navijači - delije, kao i obično, spremaju spektakl. 

Oni su, naime, za tu priliku objavili video-klip putem kojeg pozivaju saborce na pomenuti meč, ali i na duel četvrtfinala Kupa Srbije koji izabranici trenera Vladana Milojevića igraju nekoliko dana kasnije (10. april) protiv Vršca. Takođe na najvećem srpskom stadionu. 

Evo kako to izgleda:

 

 

Sa Marakane su se povodom meča u sredu oglasili i objavili cene karata. 

- Svi zvezdaši koji nisu obezbedili karte za duel protiv popularnih “Traktorista” onlajn putem, to mogu učiniti u utorak od 10 do 18 časova, kao i na dan odigravanja meča od 12 sati pa do početka utakmice - stoji u saopštenju.
 
Cene ulaznica za meč sa ekipom IMT su sledeće:
 
Sever – 400 dinara
Istok – 500 dinara
Zapad – 700 dinara
Tribina „Siniša Mihajlović“ – 1400 dinara 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading