DOBIJA LI SUPERLIGA NOVOG LIDERA?! Zvezda vodi protiv Radničkog u Nišu!

Autor: M. M.

Sport

13.03.2024

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strelac je Gelor Kanga.

DOBIJA LI SUPERLIGA NOVOG LIDERA?! Zvezda vodi protiv Radničkog u Nišu!

Foto: Starsport

Gelor Kanga na "Marakani" do 2025. godine

Fudbalski navijači širom Srbije u sredu su imali priliku da uživaju u pravom sportskom spektaklu na stadionu Čair u Nišu. U utakmici između Radničkog i Crvene zvezde u 25. kolu Superlige, publika je imala priliku da vidi zanimljivu i dinamičnu igru, a jedan od trenutaka koji će sigurno ostati upamćen jeste gol koji je postigao Gelor Kanga. 

U 27. minutu utakmice, Gelor Kanga je demonstrirao svoje fudbalsko majstorstvo i postigao gol koji je doneo vodstvo Zvezdi. Kanga je iskoristio sjajnu priliku i sa preciznim udarcem sa distance savladao protivničkog golmana, što je izazvalo oduševljenje navijača Zvezde koji su došli da podrže svoj tim.


Emotivna reakcija navijača Zvezde na Gol Kange bila je zaista impresivna. Tribine su odjekivale od navijačkog navijanja, a atmosfera na stadionu bila je zaista uzbudljiva. Navijači su svojim glasnim podrškom dodatno motivisali igrače Crvene zvezde da pruže svoj maksimum na terenu. Gol Kange bio je samo jedan od momenata koji je dodatno ulepšao ovaj spektakl. Navijači su definitivno uživali, a fudbaleri su pokazali svoje umeće i odlučnost da ostvare pobedu za svoj tim.

Utakmica između Radničkog i Crvene zvezde definitivno će biti jedan od sportskih događaja koji će ostati upamćen ukoliko gosti slave. Naime, nakon poraza Partizana od Napretka u Humskoj sa 1:0, crveno-beli bi pobedom preuzeli lidersku poziciju na tabeli Superlige. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading