MART 13. JE MALEROZAN ZA PARTIZAN! Napredak ponovo poturio klip u točkove "valjku", kao 2022!

Autor: M. M.

Sport

13.03.2024

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istorija se ponavlja!

MART 13. JE MALEROZAN ZA PARTIZAN! Napredak ponovo poturio klip u točkove "valjku", kao 2022!

Foto: Starsport

Aleksandar Jovanović

Fudbaleri Partizana šokantno su poraženi od Napretka iz Kruševca u 25. kolu Superlige Srbije - 1:0 (1:0).

Niko nije očekivao da će crno-beli, nakon osvojenog boda u derbiju (2:2) za vikend, prosuti sva tri protiv "čarapana", ali nisu računali na to da se istorija neretko ponavlja.

Naime, Partizan će zauvek proklinjati 13. mart pošto je drugi put za samo nekoliko godina na taj datum omanuo protiv Napretka. I ne samo to, pre dve godine je baš taj rezultat, takođe meča u Humskoj, kumovao da Crvena zvezda preuzme lidersku poziciju i, naposletku, osvoji novu šampionasku titulu. Tada je, doduše, bilo 0:0, a utakmica je odigrana u okviru 27. kola elitnog ranga, samo tri pred takmičenje u plej-ofu.

Novi šok za armiju crno-belih fanova dogodio se maločas, nakon što je Napredak odneo ceo plen iz Beograda golom Andrije Majdevca u 31. minutu.

Foto: Starsport

TRENUTAK ODLUKE: Gol Majdevca

Sada se prati utakmica večitog rivala Crvene zvezde, koja bi eventualnim trijumfom nad Radničkim (upravo se igra u Nišu) izbila na prvo mesto, dok bi remijem večiti bili izjednačeni na tabeli - po 60 bodova. Ali, crno-beli bi u tom slučaju u doigravanju imali prednost domaćeg terena, budući da iz dva ovosezonska derbija imaju bolji bilans (pobedu od 2:1 i remi 2:2)

Fudbaleri Partizana, koji su igrali bez najboljeg strelaca Mateusa Saldanje (16 golova), u narednom meču 26. kola Superlige Srbije gostuju ekipi Mladosti u Lučanima.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading