"OVO JE ROJKOVAC": Maksimalan učinak jesenjeg vicešampiona na gostovanjima je prekinut u Obrenovcu! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

13.03.2024

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rojkovac se odlično snašao protiv sastava iz Mislođina.

"OVO JE ROJKOVAC": Maksimalan učinak jesenjeg vicešampiona na gostovanjima je prekinut u Obrenovcu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Rojkovac Obrenovac

U okviru prolećne premijere Prve beogradske lige (grupa B) ekipa Rojkovca iz Obrenovca ugostila je sastav Strelca iz Mislođina, domaći tim je u utakmicu ušao sa deobe sedme pozicije, dok su gosti bili na drugom mestu, sa pet bodova zaostatka za liderom.

Republika

Odličan meč viđen je na stadionu Rojkovca u Obrenovcu, navijači plavo-belih su se uželeli fudbala, što se može videti i po odlično popunjenim tribinama. Od prvog minuta igralo se otvoreno, napadački, gosti u ligi imaju maksimalan učinak na gostovanjima, ali to to domaćinu nije predstavljalo pritisak.

Na isteku drugog minuta Rojkovac stiže do vođstva, Nikola Popović odlično se snašao pred golom Strelca, 1:0 za domaćina. Rani pogodak dodatno je otvorio utakmicu, gosti su svim silama krenuli u napad, dok su domaći malo spustili ritam.

Velika želja od strane igrača oba tima prikazala je borbu uglavnom na sredini terena, četiri žuta kartona u kratkom vremenskom intervalu rezultat su takve igre. Na isteku 40. minuta dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara u korist Strelca, siguran "sa kreča" bio je Marko Ilić, 1:1.

Samo par minuta kasnije dosuđena je najstrožija kazna i na drugoj strani terena, ali je kapiten Rojkovca, Nikola Isailović propustio priliku da na pauzu njegov tim ode sa jednom golom prednosti.

Za vreme odmora između dva poluvremena izvršene su po dve izmene na obe strane. Čekali su svi na tribinama na počne drugi deo meča, kako bi nastavili da uživaju u odličnom susretu.

Nova promena rezultata viđena je na isteku 63. minuta kada je Vladimir Janković vratio prednost na stranu domaćina, 2:1 za Rojkovac. Krenuli su fudbaleri tima iz Mislođina svim silama u napad nakon novog vođstva rivala, što je ostavilo dosta prostora za kontranapade protivnika.

Isailović se na isteku 75. minuta iskupio za promašen jedanaesterac, i svojim golom na meču uvećao je prednost Rojkovca na 3:1. Ovo je dovelo do totalne ofanzive jesenjeg vicešampiona, ali je do kraja utakmice domaćin još jednom zatresao mrežu rivala.

Konačnih 4:1 postavio je Miloš Tadić u nadoknadi vremena. Veliki trijumf ostvarili su fudbaleri Rojkovca nad ekipom koja u dosadašnjem toku sezone niže samo pobede na gostovanjima, pa su ova tri boda "još veća" za tim iz Obrenovca.

Rojkovac - Strelac (Mislođin) 4:1 (1:1)

Rojkovac: Lakićević, N. Popović, Dukić, M. Popović (od 46' Stefanov), Nikolić (od 46' Lukić), Njegić (od 77' Stanković), Tadić, Janković, Trifunović, Milovanović (od 88' Todorović), Isailović

Strelac:  Golinger (od 46' Frković), KOjić, Krsmanović, Radojević, Vukelić (od 78' Ristić), Baković (od 46' Grujičić), Ilić, Todić, Petrović, Srećković (od 78' Andrić), Stojković (od 65' Narandžić) 

U sledećem kolu Rojkovac gostuje Šumadiji iz Šopića, dok u Mislođin stiže sastav Beljine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading