REMI LIDERA: Ekipa iz Grabovca prekinula je niz od pet trijumfa na gostovanju u Kolaru!

Autor:

Sport

13.03.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin se odlično pokazao.

REMI LIDERA: Ekipa iz Grabovca prekinula je niz od pet trijumfa na gostovanju u Kolaru!

Foto: FK Sinđelić Grabovac

U okviru 19. kola Pomoravske okružne lige ekipa Kolare ugostila je sastav Sinđelića iz Grabovca, domaćin je u ovaj meč ušao sa sedmog mesta (32 osvojena boda), dok su gosti sa deset bodova više bili na liderskoj poziciji šampionata.

Republika

Sastav Kolara, dugogodišnji učesnik okružnog ranga ove sezone igra jako dobro pred svojim navijačima, do ovog susreta zabeležen je učinak od šest trijumfa, dva remija i samo jednog poraza. Od prvog minuta igralo se jako čvrsto, bez mnogo ofanzivnih akcija, uz veliku borbu na sredini terena.

Tokom prvih 45 minuta igralo se borbeno, za svaku loptu se davao i poslednji atom snage, ali treba napomenuti da nije bilo javnih opomena tokom prvog dela igre, što znači da se koliko-toliko igralo fer i korektno.

Republika

Foto: FK Sinđelić Grabovac

Sinđelić ostaje na liderskoj poziciji

Za vreme desetominutne pauze gosti su izvršili jednu izmenu, dok su domaći nastavili sa startnih 11. Nakon samo osam minuta igre u drugom poluvremenu, ekipa Kolara "sa kreča" stiže do vođstva, siguran realizator najstrožije kazne bio je Nikola Milošević, 1:0.

Od tog trenutka gosti su krenuli ofanzivnije i konkretnije na polovini rivala, i ubrzo su stigli do izjednačenja. Đorđe Vasiljević savladao je golmana Krstića, 1:1. Pritisli su fudbaleri Sinđelića do kraja utakmice, izvršio je trener Aleksić još jednu izmenu, ali nisu uspeli da stignu do novog gola i da preokrenu rezultat u svoju korist.

Kolare - Sinđelić (Grabovac) 1:1 (0:0)

Kolare: Krstić, Radojković, Stojković, Milošević, Miladinović, Jevremović, N. Marković, U. Marković, Tomić, Dobrosavljević, Nikolić (od 63' Nedeljković)

Sinđelić: Marković, Popović (od 80' Stojković), Živanović, Dimić, Blagojević (od 46' Radovanović), Milošević, Vasiljević, Golubović, Kojčić, Sinđelić, Milojević 

Ovim remijem ekipa iz Grabovca je zadržala lidersku poziciju na tabeli, ali sada istu deli sa sastavom GFK Tabana, koji takođe ima bodovni saldo na koti 43. U sledećem kolu u Grabovac stiže Donja Mutnica, dok Kolare gostuju Rudaru (Plažane).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading