GENERALKA USPEŠNA: Vreme je da se krene u borbu za bodove na putu ka višem rangu!

Autor:

Sport

13.03.2024

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treneri Sušice i Gruže zadovoljni prikazanim.

GENERALKA USPEŠNA: Vreme je da se krene u borbu za bodove na putu ka višem rangu!

Foto: FK Sušica 1929

Proteklog vikenda na Sušičkom brdu navijači su imali prilike da isprate generalnu probu dva jako kvalitetna kluba, koji se u svojim ligama bore za plasman u viši rang takmičenja.

Republika

Domaćin utakmice, sastav Sušice 1929 u okviru Treće lige Kragujevca tokom prolećnog dela prvenstva "juriće" sedam bodova zaostatka u odnosu na lidera, dok su gosti iz Vitanovca (Gruža), na pet bodova u odnosu na mesto koje vodi u viši rang. 

Početno ispitivanje snaga obeležilo je uvodne minute ovog susreta, nakon čega se krenulo sa napadima na obe strane. Nešto konkretniji bili su domaći fudbaleri, i nakon jedne akcije stigli su do vođstva. Uroš Aritonović odlično je reagovao glavom nakon centaršuta, 1:0 za Sušicu. 

Vođstvo je dodatno ohrabrilo domaće fudbalere da krenu u ofanzivu, prikazali su dosta bolju igru do odlaska na odmor, i nakon još jednog prodora KRstića, na centaršut se najbolje snalazi Simić, 2:0 nakon prvih 45 minuta. 

Republika

Foto: Instagram.com/printscreen/FK Sušica 1929

Generalka uspešan

Odigrali su gosti solidno prvo poluvreme, ali su na startu drugog bili još konkretniji, i taktikom rivala, došli su do pogotka. Centaršut sa boka, nesporazum u odbrani domaćina, lopta završava u mreži, 2:1. Pritiskali su fudbaleri Gruže u tim trenucima, bili su bolji rival na terenu, ali su igrači Sušice uspeli da odbiju sve nalete, i da čak i postignu novi gol.

Mladi Tomić je sa nekih 20-25 metara odlično opalio po lopti, jedan od lepših golova postignut je za 3:1, što je ujedno bio i konačan rezultat "generalke" za oba kluba. 

Nakon sjajnog fudbala domaćina u prvom, gostiju u drugom poluvremenu, usledilo je i zajedničko druženje nakon utakmice. Od strane kluba sa Sušičkog brda gostima je uručen dres sa natpisom (,,Vitanovac’’ na leđima), dok su iz Gruže u čast ove prve utakmice dodelili plaketu za nastavak dugogodišnjeg druženja i mnogo odigranih utakmica. 

Uz pesmu, zajedničko pevanje proteklo je druženje jedne i druge ekipe, sklapala su se neka nova prijateljstva, a jedno je sigurno svi su uvereni da će ih fudbal ponovo spojiti, već na leto.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading