JUBILEJ VREDAN PAŽNJE: Bez njih se ekipa ne može zamisliti - zajedničkim snagama nastavljaju ka ostvarenju zacrtanog cilja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.03.2024

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihova vernost klubu, nikada nije dovođena u pitanje.

JUBILEJ VREDAN PAŽNJE: Bez njih se ekipa ne može zamisliti - zajedničkim snagama nastavljaju ka ostvarenju zacrtanog cilja!

Foto: Starsport

Fudbaleri lazarevačke Kolubare beleže sjajne rezultate u nastavku takmičenja u okviru Prve lige Srbije, a nakom uvodna četiri prolećna kola najbolja su ekipa prolećnog dela šampionata u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

Od 24. februara kada je nastavljena borba za bodove Lazarevčani su ostvarili skor od tri pobede i jednog remija i sa deset osvojnih bodova najbolja su prvoligaška ekipa u 2024. godini. 

Pred ekipom iz Lazarevca "oružje je prvo položio" novobeogradski Radnički (4:0), da bi nakon remija sa leskovačkog GFK Dubočicom (1:1), usledila su dva trijumfa RFK Novi Sad 1921 (2:0) i RFK Grafičar (1:0), čime je ekipa stigla do šeste pozicije na tabeli sa jasnim potencijalom da se u nastavku takmičenja uključi i u borbu za poziciju koja po okončanju ligaškog takmičenja, direktno vodi u superligaški karavan.

Uoči poslednjeg odigranog prvenstvenog meča u kojem je u Lazarevcu gostovao beogradski RFK Grafičar, upriličena je mala svečanost na kojoj su dvojici fudbalera Kolubare poklonjeni dresovi sa "brojem 100".

U pitanju su Dejan Stanivuković i Nikola Vasiljević koji su u svoju fudbalsku biografiju upisali trocifren born jastupa u zeleno-crnom dresu lazarevačkog kluba.

Golman Dejan Stanivuković je u Lazarevac stigao iz Inđije leta 2020. godine, dok je iskusni defanzivac Nikola Vasiljević šest meseci duže stanovnik Lazarevca, s obzirom da je u redove Kolubare stigao u februaru 2020. godine iz redova novosadske Vojvodine, mada se mora istaći da je rođeni Lazarevčanin i svoje prve fudbalske korake načinio upravo u ovom klubu.

Foto: Instagram.com/ftbl.serbia

Jubilej Lazarevčana - Dejan Stanivuković i Nikola Vasiljević

 

- Nikola Vasiljević:

Datum rođenja: 30. jun 1990. godine

Mesto rođenja: Lazarevac

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Kolubara U-19 (Lazarevac), OFK Beograd (Beograd), Panduri (Rumunija), Tokušima (Japan), BATE Borisov (Belorusija), Vojvodina (Novi Sad), Kolubara (Lazarevac)

- Dejan Stanivuković:

Datum rođenja: 19. jun 1994. godine

Mesto rođenja: Sremska Mitrovica

Pozicija u timu: golman

Igračka karijera: Inđija U-19 (Inđija), OFK Bačka (Bačka Palanka), Proleter (Novi Sad), Inđija (Inđija), Kolubara (Lazarevac)

Kada je reč o nastavku prolećne borbe za bodove, Lazarevčane narednog vikenda očekuje teško gostovanje lideru sa Omladinskog stadiona koji u nastavku takmičarske godine i dalje ne zna za pobedu, ali i postignuti pogodak. Derbi meč između OFK Beograda i Kolubare na programu je u subotu 16. marta i predstavljaće važan ispit za Lazarevčane, nakon kojeg će se pokazati da li aktuelni sastav Kolubare zaista može da se uključi u ravnopravnu trku za plasman u Superligu Srbije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading