PODRHTAVA TLO: Transfer kakav nije zabeležen - nekadašnji napadač Rome i osvajač Kupa afričkih nacija stiže u Srbiju! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.03.2024

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zasigurno će predstavljati najveće pojačanje u istoriji kluba.

PODRHTAVA TLO: Transfer kakav nije zabeležen - nekadašnji napadač Rome i osvajač Kupa afričkih nacija stiže u Srbiju! (VIDEO)

Foto: YouTube.com/printscreen/GOAL

Fudbaleri leskovačke GFK Dubočice smatraju se jednim od favorita u ovosezonskoj Prvoj ligi Srbije, ali prolećna ostvarenja nisu na nivou očekivanog.

 

Sastav iz "srpskog Mančestera" je u uvodna četiri prvenstvena kola zabeležio tri remija i ubedljiv poraz na gostovanju ekipi Smedereva 1924 (0:3), čime su delimično i izgubili korak u borbi za drugu poziciju koja direktno vodi u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

Međutim, ono što mnogo više brine sve ljubitelje fudbala u Leskovcu, jeste hronična neefikasnost ekipi. Napadači GFK Dubočice su u 360 prolećnih minuta postigli svega jedan pogodak, a istovremeno se ekipa susrela sa velikim karovskim problemima, odnosno povredama igrača.

Kako bi se sve navedeno što bezbolnije prevazišlo, klub je na putu da nagažuje bombastično pojačanje, zasigurno najveću akviziciju u istoriji leskovačkog fudbala.

Kako se saznaje, novi član GFK Dubočice trebao bi uskoro da postane nekadašnji reprezentativac Obale Slonovače, kao i fudbaler Rome, Barija, Bastije, Lila,..., Lila Talo.

Reč je o napadaču koji je zabeležio osam nastupa u najboljoj selekciji Obale Slonovače sa kojom je 2015. godine stigao i do pehara u Afričkom kupu nacija.

 

 

- lila Talo:

Datum rođenja: 21. decembar 1991. godine

Mesto rođenja: Magbehigepa - Obala Slonovače

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Kjevo Verona U-19 (Italija), Roma U-19 (Italija), Kjevo Verona (Italija), Roma (Italija), Bari (Italija), Ajačio (Francuska), Bastija (Francuska), Amien (Francuska), Lil (Francuska), Vitorija Gimaraeš (Portugal), Šambli (Francuska), Ujpešt (Mađarska), Samsunspor (Turska), Botosani (Rumunija)

Reprezentativna karijera: Obala Slonovače U-20 (4 ut.), Obala Slonovače U-23 (1 ut.), Obala Slonovače (8 ut.)

Treba podsetiti da je Lila Talo od jula 2023. godine beu kluba kada je napustio redove rumunskog Botosanija.

U očekivanju potvrde navedenog transfera treba istaći da će u narednoj takmičarskoj rundi GFK Dubočica dočekati novosadsku Mladost GAT.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading