TEKTONSKI POREMEĆAJ: Hitno saopštenje - RASPUŠTENI SU SVI KLUPSKI ORGANI!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.03.2024

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao grom iz vedra neba odjeknula je informacija koja je u nedeljnim poslepodnevnim satima stigla iz "srpske Atine".

TEKTONSKI POREMEĆAJ: Hitno saopštenje - RASPUŠTENI SU SVI KLUPSKI ORGANI!

Foto: RFK Novi Sad 1921

Fudbaleri RFK Novog Sada 1921 na startu prolećnog dela šampionata u okviru Prve lige Srbije načinili su prvorazrednu senzaciju kada su na stadionu u Čelarevu minimalnim rezultatom 1:0 savladali lidera šampionata OFK Beograd, što je kod navijača kluba sa "Detelinare" unelo nadu u berićetno proleće.

 

Međutim, popularni "kanarinci" su u naredna dva susreta doživeli neuspehe u duelima protiv Tekstilca iz Odžaka (0:1) i lazarevačke Kolubare (0:2), što ih je ponovo udaljilo od ostvarenja primarnog cilja, očuvanja statusa prvoligaša.

U okviru 24. takmičarske runde RFK Novi Sad 1921 danas (ponedeljak, 11. mart) gostuje sremskomitrovačkom Radničkom na "AdmiralBet Areni", a u danu uoči odigravanja navedenog meča, klub je informisao javnost o smeni trenera Vidaka Bratića, da bi nakon toga uslediolo i saopštenje koje je zasigurno iznenadilo sportsku javnost:

- Skupština fudbalskog kluba RFK Novi Sad 1921 donela je odluku o raspuštanju svih organa kluba. Konstituisanje novog saziva Skupštine i imenovanje rukovodstva kluba planirano je u prvoj polovini naredne nedelje o čemu ćemo blagovremeno obavestiti javnost.

Za sada nije poznato zašto je klupsko rukovodstvo povuklo ovakav potez, ali je potpuno jasno da će proleće 2024. godine biti "vruće" kada je klub sa Detelinare u pitanju.

Foto: RFK Novi Sad 1921

PRvi je povukao nogu - Vidak Bratić

 

Kao što je već rečeno, "kanarinci" u ponedeljak 11. marta sa početkom od 14 časova gostuju Radničkom u Sremskoj Mitrovici, a već narednog vikenda dočekuju ekipu Smedereva 1924.

Ostaje nada da će klub do tada uspeti da reši novonastale kadrovske probleme i da će sa nekim novim ljudima na čelu, krenuti uzlaznom linijom koja bi krajnji cilj trebala da ima u očuvanju prvoligaškog statusa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading