SMENA KAD JOJ VREME NIJE: Uprava će morati hitno da reaguje, prvenstvo je u punom jeku!

Autor:

Sport

10.03.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šteta..

SMENA KAD JOJ VREME NIJE: Uprava će morati hitno da reaguje, prvenstvo je u punom jeku!

Foto: Starsport

Prošlosezonski učesnik plej-ofa Prve lige Srbije iz Novog Sada u aktuelnom prvenstvu se bori za opstanak, što je mnoge iznenadilo, imajući u vidu da je fudbalski klub RFK Novi Sad 1921 izrastao u jedan zdrav i stabilan kolektiv.

Republika

Trenutno se ekipa u okviru prvoligaškog karavana nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli, sa 16 osvojenih bodova, tri više u odnosu na fenjeraša, odnosno devet manje u odnosu na trenutnu sigurnu zonu.

Na startu prolećnog dela izabranici trenera Vidaka Bratića "uzeli su meru" jesenjem prvaku, OFK Beogradu, i to je bio nagoveštaj berićetnog proleća, ali se sve "raspršilo" u sledeća dva kola. Zabeleženi su porazi od Tekstilca i Kolubare, što je dovelo do određenih promena.

Došlo je do sporazumnog raskida saradnje sa trenerom Bratićem, koji je na klupu tima stigao 2. oktobora 2023. godine. U ligi je sa njim kao šefom stručnog štaba klub zabeležio učinak od četiri trijumfa, dva remija i 12 poraza. Protekle zime ekipa je ojačana, stigli su igrači koji su spremni da se pokažu i dokažu, ali od starta proleća nakon velikog trijumfa, došlo je do pada, pa je promena logičan izbor.

Republika

Foto: Starsport

Bratić je "bivši" u Novom Sadu

Popularne "kanarince" u ponedeljak očekuje gostovanje u Sremskoj Mitrovici u okviru 24. kola regularnog toka Prve lige Srbije, pa je na upravi da brzo reaguje i da dogovori novog trenera. Još sedam utakmica ostalo je do podele na plej-of i plej-aut zonu, ništa nije izgubljeno, zato što je dosta bodova u opticaju, ali svakako da ekipu RFK Novog Sada očekuje jako težak zadatak kako bi sačuvala status u drugom rangu takmičenja u našoj zemlji.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading