KAKO ĆE NA OVO REAGOVATI NAVIJAČI: Na nedelju dana pre početka nastavka borbe za pehar, klub je ostao bez trenera!

Autor:

Sport

09.03.2024

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Seli se" na Kipar.

KAKO ĆE NA OVO REAGOVATI NAVIJAČI: Na nedelju dana pre početka nastavka borbe za pehar, klub je ostao bez trenera!

Foto: FK Radnički Valjevo/Lauš

Sledećeg vikenda počinje prolećni deo prvenstva Zapadno-moravske zone, klubovi učesnici će u toku današnjeg i sutrašnjeg dana imati "generalnu probu" pred nastavak lige, i pripreme se polako privode kraju.

Republika

"Prolećna premijera" je iza ugla, ali je danas stigla informacija o promeni na klupi jednog od kandidata za plasman u Srpsku ligu Zapad. Radnički iz Valjeva već duži niz godina takmiči se u okviru zonskog stepena takmičenja, i u poslednjih par sezona uglavnom se ekipa kotira u gornjem delu tabele.

Nakon jesenjeg dela aktuelnog prvenstva, sastav iz Valjeva sa učinkom od šest trijumfa, uz po četiri remija i poraza nalazi se na deobi treće pozicije na tabeli. Bodovni saldo na koti 22 trenutno je "ostavio" Radnički na četiri boda zaostatka od lidera. 

Na početku sezone na mestu trenera promovisan je Vladica Petrović (53), rezultate koje je postigao sa ekipom Radničkog su po mnogima odlični, ali je sada stigla informacija da je došlo do sporazumnog raskida saradnje.

Republika

Foto: FK Radnički Valjevo

Petrović se seli na Kipar

Petrović je prihatio ponudu kiparskog superligaša iz Laranke, i u nastavku sezone će navijači imati prilike da ga gledaju u prvenstvu Kipra. Vladica je u dosadašnjoj karijeri bio na klupi Metalca, Eolikosa (Grčka), Novog Pazara, Budućnosti iz (Dobanovci), dok je kao pomoćnik bio u stručnog štabu Loznice, Larise..

Ekipa AEK-a iz Laranke se trenutni takmiči u plej-ofu kiparskog šampionata, gde se svi u klubu nadaju da će stići do pozicije koja vodi u kvalifikacije za evropsko takmičenje. Trenutno tim se nalazi na trećoj poziciji, koja vodi u kvalifikacije za Ligu Konferencije.

Uprava Radničkog će morati brzo da reaguje, prvenstvo se nastavlja sledećeg vikenda kada tim iz Valjeva gostuje Hajduk Stanku iz Crne Bare.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading