PERFEKTAN TEREN U MAKIŠKOJ ŠUMI: Sada je sve na fudbalerima Komgrapa i Balkan Mirijeva!

Autor:

Sport

09.03.2024

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi duel je bio odličan, što je pozivnica za navijače da dođu sutra na utakmicu.

PERFEKTAN TEREN U MAKIŠKOJ ŠUMI: Sada je sve na fudbalerima Komgrapa i Balkan Mirijeva!

Foto: FK Komgrap

U okviru 17. kola Beogradske zone ekipa Komgrapa ugostiće sastav Balkan Mirijeva, utakmica se igra u nedelju, 10. marta sa početkom od 14 časova i 30 minuta. 

Republika

Svoju šestu sezonu igra ekipa Komgrapa u aktuelnom stepenu takmičenja, uglavnom je to bio plasman na sredinu tabele, međutim sada je klub istakao ambicije da se plasira u Srpsku ligu Beograd. Trenutno se tim nalazi na drugoj poziciji, sa samo dva boda zaosatka za liderom.

Na prolećnoj premijeri sastav Komgrapa je zabeležio trijumf na gostovanju Boleču rezultatom 2:0 i time je održao korak za liderom, ali je i sačuvao svoje drugo mesto koje takođe vodi direktno u viši rang, dok je treća pozicija rezervisana za baraž. Pred svojim navijačima u ligi ekipa je zabeležila učinak od pet trijumfa, dva remija i jednog poraza, jedini klub koji je uspeo da odnese ceo plen sa njihovog terena je KFK Ravna Gora Barajevo (1:2).

Nedeljni gost na stadionu Komgrapa biće sastav Balkan Mirijeva, koji se nakon pet godina vratio u zonski rang takmičenja, i za početak osnovni cilj je da se zadrži u njemu u povratničkoj sezoni. Trenutno ekipa ima 26 osvojenih bodova, što je dovoljno za sedmo mesto u ligi.

Tim iz Mirijeva se nalazi na sredini tabele, "balansira" između zone ispadanja i zone u kojoj se ekipe bore za plasman u viši rang, pa je svaki bod jako bitan, kako ne bi došli u situaciju da "siđu" u donji dom lige.

Prvi duel ova dva kluba bio je jako zanimljiv, vodio je Komgrap na poluvremenu minimalnim rezultatom, ali se na kraju radovao domaćin, koji je posle preokreta i krajnjim ishodom 2:1 osvojio ceo plen.

Komgrap - Balkan Mirijevo

Nedelja, 10. mart od 14.30

Stadion Komgrapa

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading