SINĐELIĆ UPISAO BITAN TRIJUMF: Mlađani fudbaleri Rada nisu uspeli da zabeleže prve prolećne bodove!

Autor:

Sport

09.03.2024

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak 10 "bonusa" u startnoj postavi tima sa Banjice.

SINĐELIĆ UPISAO BITAN TRIJUMF: Mlađani fudbaleri Rada nisu uspeli da zabeleže prve prolećne bodove!

Foto: cndp_photo/FK Sinđelić

Subotnji program 17. kola Srpske lige Beograd otvorio je duel Sinđelića i Rada, domaći tim je u ovaj meč ušao sa 11. poziciji, dok su gosti bili na poslednjem mestu na tabeli.

Republika

Na prolećnoj premijeri oba kluba su zabeležila po poraz, pa je ovaj duel bio jako bitan za dalji nastavak sezone, ali i samu borbu za opstanak u ligi u kojoj se nalaze obe ekipe.

Izabranici trenera Milana Ćuluma od prvog minuta krenuli su jako agresivno, ozbiljno, sa odličnom postavkom i sa namerom da se rivalu smanji prostor za igru, i da se što pre stigne do pogotka. Na isteku 27. minuta oko 300-tinak gledalaca imalo je prilike da vidi prvi gol na utakmici, Veljko Radlovački zatresao je mrežu mladog golmana Rada, Papića, 1:0 za Sinđelić.

Republika

Foto: FK Sinđelić

Bitan trijumf domaćina

Do odlaska na odmor promene rezultata nije bilo, na startu nastavka oba trenera su odlučila da nastave utakmicu sa startnih 11. Crveno-beli su i u drugom poluvremenu nastavili sa svojom igrom, i gotovo za dva minuta su rešili pitanje pobednika.

Na isteku 62. minuta Luka Novitović duplirao je prednost Sinđe, da bi samo par trenutaka kasnije, gotovo iz prvog pravog sledeće napada Vuk Ranđić postavio rezultat na 3:0 u korist domaćina.

Izmenama na obe strane promenjen je intenzitet samog meča, pred kraj istog rezervista u redovima domaćina Gavrilo Civrić pogodio je za ispostaviće se konačnih 4:0 u korist Sinđelića. 

Sinđelić - Rad 4:0 (1:0)

Sinđelić: Marković, Obradović, Đermanović, Andrić, Radlovački, Mitić (od 65' Đuričić), Novitović (od 77' Dragojlović), Spasić (od 83' Civrić), Ranđić, Katić (od 65' Pitik), Đorđević (od 77' Lazić)

Rad: Papić, Pavković (od 65' Virijević), Petijević, Rupar (od 72' Bojović), Živanović, Ivić, Trkulja, Nenadović, Popesković (od 15' Samardžija), Panev, Nenadović (od 72' Goločevac) 

Treba napomenuti da su gosti na ovaj duel došli sa čak 16 "bonus" igrača, dok su njih 10 bili u startnoj postavi. Ovim rezultatom kriza Rada je nastavljena, i ukoliko se nešto ne promeni uskoro, bivši superligaš će nažalost od sledeće sezone biti član Beogradske zone.

U sledećem kolu na Banjicu stiže Teleoptik, dok Sinđelić gostuje Zvezdari.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading