U SUSRET 172. SVETKOVINI SRPSKOG FUDBALA: "Niže lige" se uvek nalaze u epicentru zbivanja - u Brusu je odigran veliki gradski derbi!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve čari niželigaškog fudbala imali smo prilike da vidimo na utakmici svih utakmica u Brusu.

 

Srbija sa velikim nestrpljenjem očekuje predstojeći 172. po redu duel između Crvene zvezde i Partizana koji se igra u subotu 9. marta i koji u mnogome može da odredi dalju sudbinu ovosezonskog superligaškog karavana, a kao uvertira predstojećeg susreta Večitih rivala, odigran je veliki gradski derbi u Brusu u okviru 17. kola Prve rasinske okružne lige.

 

 

Dueli između OFK Kopaonika 1931 i FUD-a već više od četiri decenije privlače veliku pažnju publike i sa velikom sigurnošću se može tvrditi da predstavlja i jedan od najvećih gradskih rivaliteta u našoj zemlji. Ovoga puta se ekipa „Nižih liga 5“ našla u gradu na istočnim padinama Kopaonika, gde je na prelepom stadionu Sportskog centra „Brus“ prisustvovala navedenoj utakmici.

Derbi je i ovoga puta opravdao svoj naziv. Viđeno je sve ono što fudbal može da donese. Golovi, izgledne prilike, poneka naelektrisana atmosfera, kao i dobro popunjene tribine, obeležili su navedeni susret u kojem je, mora se istaći, kvalitetniji rival OFK Kopaonik 1931 slavio rezultatom 2:1, čime su popularni „Vukovi“ nastavili svoj pohod ka šampionskoj tituli.

 

Nakon meča imali smo tu čast da razgovaramo sa dugogodišnjim kapitenom zeleno-belih Nenadom Đokićem koji je analizirao odigrani derbi meč. ali nam i izneo i planove koje klub ima u predstojećem periodu, kao i očekivanja uoči predstojeće svetkovine srpskog klupskog fudbala.

O svemu što je naša ekipa zabeležila u danu kada je Brus bio podeljen na dva sportska tabora, možete eksluzivno pogledati u petak 8. marta sa početkom od 20 časova samo na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading