NA POSEBNOM ZADATKU: "Kanarinci" obradovali svoje sugrađanke - "srpska Atina" obojena u klupske boje! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.03.2024

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džentlmenski potez fudbalera sa Detelinare.

NA POSEBNOM ZADATKU: "Kanarinci" obradovali svoje sugrađanke - "srpska Atina" obojena u klupske boje! (FOTO GALERIJA)

Foto: Jelena Grlić

Fudbaleri RFK Novog Sada 1921 nakon premijernog prolećnog iznenađenja kada su na stadionu u Čelarevu savladali lidera Prve lige Srbije, ekipu OFK Beograda rezultatom 1:0, doživeli su dva neuspeha, ali optimizam među "kanarincima" ne jenjava.

 

U duelima protiv Tekstilca iz Odžaka i lazarevačke Kolubare klub je ostao bez bodova, a uoči gostovanja na sremskomitrovačkoj "AdmiralBet Areni", Novosađani su iskoristili slobodno vreme, izašli na novosadske ulice i darivali svoje sugrađanke ružana žutih i plavih boja povodom 8. marta, Dana žena.

Na osnovu fotografija jasno je da su Novosađanke bile oduševljene gestom fudbalera, a ostaje nada da će neke od njih u predstojećem periodu i posetitit prvenstvene mečeve RFK Novog Sada 1921 i pomoći igračima podrškom da ostvare željene rezultate čime bi i obezbedili opstanak u drugom stepenusrpskog klupskog fudbala.

 

Kada je reč o nastavku prvenstvene borbe, kao što je već rečeno, RFK Novi Sad 1921 u ponedeljak 11. marta sa početkom od 14 časova gostuje Radničkom u Sremskoj Mitrovici, ekipi koja se bori za plasman u plej-of fazu takmičenja, ali i klubu koji je u uvodnim prolećnim kolima zabeležio polovičan učinak od jedne pobedem isto toliko remija, dok su u duelu protiv Jedinstva sa Uba doživeli rezultatski neuspeh.

U prvom ovosezonskom meču dve ekipe koji je odigran u okviru devete takmičarske runde, 22. novembra, bodovi su podeljeni rezultatom 2:2. Golovima Serdara i Msange "kanarinci" su vodili rezultatom 2:0, ali su Sremskomitrovčani u samom finišu meča stigli do poravnanja rezultata i jednog boda. Golove za Radnički postigli su Prljević u 76. i Obuja u 90. minutu meča.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading