KADA JE TEŠKO TU JE KARIKARI: Napadač iz Gane spasao crveno-bele - drama na stadionu "Dragan Džajić" okončana podelom plena!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.03.2024

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama na Ubu okončana najpravednijim ishodom.

KADA JE TEŠKO TU JE KARIKARI: Napadač iz Gane spasao crveno-bele - drama na stadionu "Dragan Džajić" okončana podelom plena!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Jedan od najzanimljivijih mečeva 23. kola Prve lige Srbije odigran je na Ubu gde je domaće Jedinstvo dočekalo najprijatnije iznenađenje prolećnog dela šampionata, ekipu novosadske Mladosti GAT.

 

Za obe ekipe navedeni meč je imao veliki značaj. domaćin je trijumfom obezbeđivao sebi prohodnost ka drugoj poziciji, dok je ekipa iz "srpske Atine" eventualnim trijumfom na Ubu stizala na samo korak od sigurne zone.

Značaj utakmice doneo je veliki broj javnih opomena u prvih sat vremena fudbala. Glavni sudija Aleksandar Vukadinović se čak šest puta latio za džep, a pokazao je po tri javne opomene svakoj od ekipa.

U 78. minutu susreta Strahinja Rakić pravi prekršaj iskosa sa desne strane u nivou kaznenog prostora. Usledio je centaršut je centaršut u srce šesnaesterca, a na sedam, osam metara od gola najviši u skoku je bio Dražen Dubačkić i mreža Miša Dubljanića se zatresla.

 

 

"Ljubomorno" su Novosađani čuvali prednost, ali je njihova odbrana poklekla u nadoknadi vremena. Organizovali su crveno-beli akciju iz poslednje linije, usledio je dubinski pas u šesnaesterac gostiju. Defanzivci "gatovaca" su smušeno reagovali, a lopta je stigla do Kvaku Karikarija koji iz prve loptu šalje ispod golmana Mladena Živkovića u mrežu, za konačnih 1:1.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Podela bodova na stadionu "Dragan Džajić"

 

- Prva liga Srbije, 23. kolo:

Jedinstvo (Ub) - Mladost GAT (Novi Sad) 1:1 (1:1)

Strelci: K. Karikari u 90. minutu za Jedinstvo; D. Dubačkić u 79. minutu za Mladost GAT

Stadion: "Dragan Džajić", Ub

Glavni sudija: Aleksandar Vukadinović

Žuti kartoni: M. Andrić, I. Zubairu, K. Karikari (Jedinstvo); B. Čečarić, Đ. Šušnjar, M. Jokić (Mladost GAT)

Jedinstvo (Ub): Dubljanić, Golubović, Milićević, Milanović, Miladinović, Doderović, Pivaš, Andrić, Zubairu, Mitić, Karikari.

Mladost GAT (Novi Sad): Živković, Drobnjak, Vukadinović, Jokić, Bjeloš, Tanasin, Šušnjar, Vidović, Popović, Čečarić, Dubačkić.

Osvojenim bodom fudbaleri ubskog Jedinstva su preuzeli četvrtu poziciju na tabeli, mesto koje vodi u baraž za popunu superligaškog karavana. U narednoj takmičarskoj rundi crveno-beli u nedelju 10. marta gostuju OFK Vršcu.

Kada je reč o novosadskoj Mladosti GAT, oni su sada još za jedan korak bliži sigurnoj zoni, a priliku za pomak na tabeli imaće u ponedeljak 11. marta kada će na "GAT Areni" gostovati već prežaljeni novobeogradski Radnički.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading