PODELOM BODOVA NIKO NIJE ZADOVOLJAN: Dug je put do ostvarenja primarnog cilja - navijači su i ovoga puta ostali razočarani! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.03.2024

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obe ekipe su propustile veliku priliku...

PODELOM BODOVA NIKO NIJE ZADOVOLJAN: Dug je put do ostvarenja primarnog cilja - navijači su i ovoga puta ostali razočarani! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Sreda 6. mart je bila radna za prvoligaške klubove, a odigrani su mečevi 23. takmičarske runde, a usled trenutne situacije na tabeli, može se reći da je svaki od odigranih duela mogao da ponese prefiks "derbija kola".

 

Jedan od mečeva koji je među navijačima sa nestrpljenjem iščekivan, jeste meč koji je odigran na stadionu u gradu podno Rudnika gde su se sastali gornjomilanovački Metalac i OFK Vršac, a obe ekipe su uoči meča imale svoje kalkulacije kada je konačno ostvarenje u pitanju.

Svega oko 150 ljubitelja fudbala koliko se okupilo na tribinama stadiona Metalca, sve vredno pomena videlo je u samo nešto više od desetak minuta igre, kada su i postignuta oba pogotka.

Igrao se 22. minut susreta kada je Nemanja Žunić nesmotreno na ivici šesnaesterca startovao na Marka Mirića i sudija Miroslav Milenković je opravdano pokazao na jedanaesterac. Siguran izvođač najstrože kazne bio je Savo Arambašić i Gornjomilanovčani su stigli do prednosti.

Svega 12 minuta kasnije Ognjen Todorović vara svog direktnog čuvara. upućuje odličan centaršut, a na drugoj stativi najviši je bio Miloš Milojević i lopta se nakon, po malo i nespretne intervencije golmana Mateje Premovića, našla iza njegovih leđa.

Bio je to rezultat kojim se otišlo na odmor, a kasnije se ispostavilo i krajnji rezultat meča.

 

- Prva liga Srbije, 23. kolo:

Metalac (Gornji Milanovac) - OFK Vršac (Vršac) 1:1 (1:1)

Strelci: S. Arambašić u 23. minutu iz jedanaesterca za Metalac; M. Milojević u 34. za OFK Vršac

Stadion: FL Metalac, Gornji Milanovac

Gledalaca: 150

Glavni sudija: Miroslav Milenković

Žuti kartoni: I. Maksimović, F. Bačkulja (Metalac); A. Lazevski, N. Žunić (OFK Vršac)

Metalac (Gornji Milanovac): Premović, Jovičić, Bačkulja, Mirić (Aleksić), Ilić (Damnjanović), Abah, Bulatović (Tomović), Maksimović (Milošević), Žakula, Mijailović, Arambašić.

OFK Vršac (Vršac): Nović, Milivojević (Čejić), Todorović (Ivić), Lazevski, Sousa Silva, Diuf, Tomić, Žunić, Kilibarda (Glavinić), Perović, Terzić (Lainović).

Nakon ovog susreta Metalac ostaje na 12. poziciji sa ukupno 25 osvojenih bodova, a u narednom kolu gostuju u Šapcu ekipi Mačve koja se nalazi na poziciji iznad.

Sa druge strane OFK Vršac utakmicom na svom terenu protiv Jedinstva sa Uba nastavlja borbu za plasman u plej-of prvoligaškog karavana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading