NIJE PUKLA NITI JEDNA STRUNA: Leskovčani postaju "kraljevi remija" - situacija na tabeli sve je komplikovanija!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.03.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin i nakon tri prolećna susreta ne zna za trijumf.

NIJE PUKLA NITI JEDNA STRUNA: Leskovčani postaju "kraljevi remija" - situacija na tabeli sve je komplikovanija!

Foto: GFK Dubočica

Jedan od derbija 23. runde Prve lige Srbije odigran je u Leskovcu gde su se na Gradskom stadionu "Dubočica" sastale ekipe koja sa punim pravom konkurišu ne samo za plasman u plej-of fazu takmičenja, već i za pozicije koje obezbeđuju plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Fudbaleri GFK Dubočice nakon dva uvodna remija imali su u duelu sa Sremskomitrovčanima imperativ pobede, a navedeno je još pojačala činjnice da su pre toga u derbiju dve prvoplasirane ekipe OFK Beograd i Inđija Toyo Tires podelili bodove (0:0), tako da su Leskovčani eventualnim trijumfom u navedenom susretu mogli da preuzmu drugu poziciju na prvoligaškoj tabeli.

Sa druge strane Sremskomitrovčanima je eventualni trijumf donosio bolje pozicioniranje u plej-of zoni tabele, ali je ekipa sa "AdmiralBet Arene" svakako zadovoljnija krajnjim ostvarenjem.

Domaćin se uoči navedenog susreta suočio sa velikim personalnim problemima koje su prouzrokovale da nekolicina fubbalera nastupi na pozicijama koje njima nisu primarne, ali i u takvoj konstalaciji odnosa domaćin je imao više od igre i bolje prilike za postizanje pogotka.

Vrednop pomena jeste pokušaj Đokića u 34. minutu, ali je njegov udarac završio van okviru gola, da bi u nastavku meča, u 56. minutu Đurić pokušao glavom da ugorzi Miloša Ostojića, ali je i on bio neprecizan.

U samom finišu meča strateg domaćina Marjan Živković pokušao je da uvođenjem dvojice novih napadača da stigne do pobedonosnog pogotka, ali promene rezultata nije bilo.

Na kraju treba napomenuti da je glavni sudija ovog meča Igor Kovačević podelio čak osam javnih opomena.

Foto: GFK Dubočica

Razočaravajućih 0:0 u jednom od derbija kola

 

- Prva liga Srbije, 23. kolo.

GFK Dubočica (Leskovac) - Radnički (Sremska Mitrovica) 0:0

Stadion: Gradski stadion "Dubočica", Leskovac

Gledalaca: 1.500

Glavni sudija: Igor Kovačević

Žuti kartoni: Đ. Belić, M. Račić, M. Đokić (GFK Dubočica); L. Ivić, V. Ilić, S. Čarapić, Đ. Petrović, L. Stajković (Radnički)

GFK Dubočica (Leskovac): Knežević, LJubenović (Milinković), Stevanović, Đokić (Stojanović), Račić, Zdravković, Đurić, Mladenović (Milić), Belić, Tomić (Momčilović, Jović), Ilić.

Radnički (Sremska Mitrovica): Ostojić , Miodragović (Amuzu)  Ivić, Vladisavljević, Gajić, Stanisavljević (Jovanović), Čarapić, Mitrović (Ilić), Petrović, Stajković (Milić), Isailović (Vićentijević).

Već u vikendu pred nama očekuju nas nova uzbuđenja u Prvoj ligi Srbije kada će GFK Dubočica gostovati Semderevu 1924, dok će sremskomitrovački Radnički na "AdmiralBet Areni" dočekati RFK Novi Sad 1921.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading