MAJA MARINKOVIĆ NAPRAVILA KARAMBOL: Stanislav konačno video njeno PRAVO LICE, totalno rasulo u Eliti!

Autor:

Zadruga

29.04.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvezala jezik, pa svima sasula sve u lice!

MAJA MARINKOVIĆ NAPRAVILA KARAMBOL: Stanislav konačno video njeno PRAVO LICE, totalno rasulo u Eliti!

Foto: TV Pink/printscreen

Milan Milošević u emisiji "Pretres nedelje" dao je reč Maji Marinković kako bi prokomentarisala što je Stanislav Krofak nije zaštitio i Lepom Mići dao manji budžet nakon uvreda koje joj je izgovorio. 

- Majo, izgorela si nakon podele budžeta. Ispitivala  si ga, sve sam čuo. Zamerila si mu prvi put neke stvari danas. Iznervirao te je danas - rekao je Milan Milošević.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak

- Stanislav i ja imamo drugačije mišljenje o ljudima. On nema rijaiti razmišljanje, on je prema meni dobar. Ljude kojima je dao velike budžete, ja im ne bih dao u životu. Ja znam kakvo mišljenje ima Lepi Mića o meni. Meni tata da je ovde, ne bi mogao da utiče na mene. Mića mene ne može očima da gleda. Mića mene mrzi i očima ne može da me gleda. On mene hoće da dregradira - govorila je Maja. 

- Prvi put si rekla da treba da  imaš njegovu zaštitu. Kome zameraš Mići ili njemu što nije rekao? - dodao je Milan. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković

- To jeste bezveze, on je rekao da Mića nije to tako rekao. Ja nisam budala. Pre nego što smo uši u vezu Mića je rekao da mi nikog ne interesujemo i da narod hoće Mionu. Neka Stanislav kaže šta je to. Mogla sam i ja Ša onda da dam veliki budžet. Janjuš se šlihta Stanislavu, svaku vezu mi je hejtovao. On samo čeka da opljuje, tu je Aneli u pravu kad kaže da je on prošle godine komentarisao moje veze. On je komentarisao kad god su ga podigli. Ja njega štedim jer je Stanislav rekao. Ovo je monstrum, sve najgore mislim o njemu - poručila je Maja.  

- Budalo, ja tebe štedim. Ja Stanislavu mislim dobro, Maja mene ne zanima u životu - odbrusio je Janjuš. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading