VRELA AKCIJA USRED BELA DANA: Anđelo i Anita se zaigrali pod jorganom, sve se TRESE!

Autor:

Zadruga

16.05.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu mogli da odole jedno drugom!

VRELA AKCIJA USRED BELA DANA: Anđelo i Anita se zaigrali pod jorganom, sve se TRESE!

Foto: TV Pink/printscreen

Anita i Anđelo

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović su par u "Eliti" koji ima najviše svađa sa drugim cimerima, zbog čega publika na društvenim mrežama i smatra da mesecima opstaju zajedno. Njih dvoje su imali nekoliko ozbiljnih turbulencija, tokom kojih su bili na korak do raskida, ali su ipak uspeli da ih prevaziđu. 

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

Njih dvoje su više puta rekli kako vešto skrivaju svoje vrele akcije i da su pronašli način da se to ne vidi, iako su redovno intimni već mesecima. Anita i Anđelo trenutno borave u kući Odabranih, a po svemu sudeći uspeli su da ugrabe trenutak da se opuste i razmenjuju nežnosti. 

Njihov jorgan se ozbiljno pomerao, zbog čega mnogi na društvenim mrežama sumnjaju da su imali vrelu akciju i to dok su u sobu opaljena svetla, a iako nije došlo do konkretnog čina, po svemu sudeći bilo je bar intimnih dodira i razmenjivanja nežnosti. 

Inače, Anđelo i Anita poslednjih dana ponovo ratuju sa njenom još uvek zakonitom suprugom Jovanom Tomić Matorom, koja je tokom jednog od brojnih sukoba iznela šok detalje na račun majčinstva Stanojlovićeve. 

- Tebi je preči Anđelov ku**c nego da odeš kod Alekseja u Kruševac...Ako si videla da će biti tužba, da majka neće da ti čuva dete, što si izabrala da uđeš u rijaliti?! Što ne misliš na dete?! Aniti je preče bilo da uđe ovde, da mene ne pusti da uđem ovde, to je bio problem - rekla je Matora.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading