OTKRIVENO SA KIME KARLEUŠA PROVODI VREME U VILI: Jelena uhvaćena na DELU, OVO neće moći da ospori!

Autor:

Zabava

11.06.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša sve je oduševila ovim prizorom!

OTKRIVENO SA KIME KARLEUŠA PROVODI VREME U VILI: Jelena uhvaćena na DELU, OVO neće moći da ospori!

Foto: ST/Dragan Kadić/Tamara Pavisic, Foto Nemanja Pančić

Jelena Karleuša, poznata pevačica, već godinama uživa u životu u svojoj luksuznoj vili na Dedinju. Nedavno se razdvojila od supruga Duška Tošića, ali i dalje nastavlja da uživa u svom raskošnom domu sa svoje dve ćerke.

Nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju koja prikazuje njen dom, sa gustom tepihurom, sofisticiranim nameštajem i umetničkim delima koja krase prostor. U pozadini se mogu videti i njeni psi koji joj prave društvo.

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša Instagram

 


Pored muzičke karijere, Jelena Karleuša će se prvi put oprobati u novoj, zanimljivoj ulozi - predsednice žirija za ovogodišnji izbor za mis Srbije. Ovo je prvi put da će žene biti uključene u žiri za ovaj prestižni događaj, a izbor za mis Srbije održaće se na glamuroznom događaju 19. juna na Trgu republike. Karleuša je već poznata po svojoj hrabrosti i izraženom stavu, te se sa nestrpljenjem očekuje njen doprinos ovom događaju.

Jelena Karleuša i dalje ostaje jedna od najzapaženijih ličnosti na domaćoj javnoj sceni, a njen život u luksuzu i nova uloga u žiriju za izbor mis Srbije samo su dodatni dokazi njenog uticaja i popularnosti.

 

Ja ne dam nikome da mi dira moju komšinicu, ona je stvarno ovde obožavana, uvek je prijatna, ne znam šta se to dešavalo, koliko sam primetila, a svakodnevno sam ovde, ona je nekada raspoložena, a nekada ne, što je i logično s obzirom na to šta joj se dešava sve. Ja iz njene kuće stalno čujem buku, muziku, neka pozitivna atmosfera, sa ćerkama uživa, igra se kad god ima slobodnog vremena, mnogo puta sam ih sretala u šetnji, pa se ispričamo - ispričala je komšinica za naš portal.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

12.06.2024 14:29

Žalosno je što se na nju troše stubci. u novinama