SRAMOTNO PONAŠANJE ANĐELA I ANITE: Bojanu udarili NAJNIŽE - vređali je zbog odrastanja u DOMU i života bez MAJKE - javnost ZGROŽENA!

Autor:

Zadruga

11.05.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika popularnog rijalitija bruji na društvenim mrežama zbog ove svađe!

SRAMOTNO PONAŠANJE ANĐELA I ANITE: Bojanu udarili NAJNIŽE - vređali je zbog odrastanja u DOMU i života bez MAJKE - javnost ZGROŽENA!

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović pažljivo su slušali razgovor Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo sa Darkom Tanasijevićem u emsiji "Pitanja novinara" i sve vreme dobacivali najniže moguće uvrede.

Anita i Anđelo su udari Bojanu na život u domu i na to što ju ja majka ostavila, a ovaj snimak postao je jedan od glavnim za komentarisanje na društvenim mrežama, a publika je bila zgrožena rečima koje su joj uputilili. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo i Anita vređaju Bojanu

- Bojanu je majka osdtavila u domu, isto je se odrekla - govorila je Anita. 

- Bokice, je l' ćeš biti tu za nju?  U kojoj li ćete šupi da živite ili podrumu? Da li ćeš da joj platiš fakultet. Ti nemaš dinara, nemaš hleb da jedeš i iznajmljuješ stan za 220 evra, ja to cenim - pričao je Anđelo. 

- Ja hvala Bogu imam svoju majku, kojoj se vraćam. Ja imam gde da se vratim, za razliku od nekih. Ti imaš sobu bez zidova i prozra... Monstrume - dodala je Stanojlovićeva. 

- Pušiona ova je veća od tvog stana, Boki - poručio je Ranković. 

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

Inače, Anđele se porodica odrekla zbog veze sa Bojanom, a više puta su za medije izjavili da kući nije dobrodošla ako ostane u vezi sa ženom. 

- Slušala sam jutros šta priča da je njoj teško tamo a ljubaka se javno. Sram je bilo, da li misli na brata kako to sve preživljava. Šta mu drugari kažu bolje da ne zna. Ovo što upropašćuje brata neću joj u životu oprostiti, a neće ni Bog - poručila je Anđelina majka za Pink.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading