ŠOK NA OLIMPIKU: Lacio imenovao novog trenera, navijači besni, uperili prstom na jednog čoveka!

Autor:

Sport

11.06.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Nebesko-plavi'' digli glas.

ŠOK NA OLIMPIKU: Lacio imenovao novog trenera, navijači besni, uperili prstom na jednog čoveka!

Foto: www.profimedia.rs

Lacio je nedavno predstavio svog novog šefa stručnog štaba, 60-godišnjeg Marka Baronija, koji je prethodno radio u Veroni. Potvrda saradnje sa Baronijem stigla je i na zvaničnom sajtu kluba, a mediji su otkrili da je reč o višegodišnjem ugovoru, s opcijom produženja na još jednu godinu. Ovo je predstavljeno kao rešenje nakon odlaska prethodnog trenera Igora Tudora, ali neće proći bez kontroverzi, jer se navijači najavljuju proteste protiv imenovanja novog trenera, a pravi "meta" njihovog nezadovoljstva je predsednik Klaudio Lotito.

Foto: www.profimedia.rs

Klaudio Lotito

Marko Baroni dolazi u Lacio nakon uspešnog rada u Veroni, gde je uspeo da sačuva tim u elitnom rangu takmičenja, zauzevši 13. mesto. Interesantno je da je Verona imala samo tri boda više od Frozinonea, koji je ispao u Seriju B. Baronio je prethodno radio u nekoliko klubova kao što su Peskara, Novara, Benevento, Frozinone, Kremoneze, Ređina i Leće, što čini njegov dolazak u Lacio najzvučnijim imenom u njegovom dosadašnjem trenerskom iskustvu.

Foto: www.profimedia.rs

Marko Baroni

Iako je promena trenera nastojala da donese novi početak, navijači Lacija su najavili proteste protiv imenovanja Baronija. Njihovo nezadovoljstvo se ne odnosi samo na izbor trenera, već i na neusklađenost sa predsednikom Lotitom oko očekivanja u vezi sa pozicijom kluba na tabeli. Lacio je završio prethodnu sezonu na sedmom mestu u Seriji A, što nije bilo u skladu sa očekivanjima.

Očekuje se da će imenovanje Marka Baronija kao novog šefa stručnog štaba Lacija dodatno uzburkati već burnu atmosferu u ovom klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading