SCENARIO VIĐEN VEĆ STO PUTA! Ćuta i ekipa hteli NASILNO da prekinu licitaciju za prodaju Stare šećerane! (VIDEO)

Autor:

Vesti

11.06.2024

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicija se ne zaustavlja sa svojim divljačkim ponašanjem, pretnjama i uvredama.

SCENARIO VIĐEN VEĆ STO PUTA! Ćuta i ekipa hteli NASILNO da prekinu licitaciju za prodaju Stare šećerane! (VIDEO)

Foto: tiktok/politicki_globus_srbije

Na današnjoj javnoj licitaciji za prodaju ''Prve srpske fabrike šećera Dimitrije Tucović 1989'' iz Beograda, Stara šećerana prodata je za 690 miliona dinara. Početna cena je bila 680 miliona dinara, na licitaciji su učestvovala četiri ponuđača, ali ime kupca još uvek nije objavljeno.

Međutim, ni ova legitimna i zakonska procedura nije protekla bez ometanja pripadnika opozicije, poslanika Ekološkog ustanka Aleksandra Jovanovića Ćute i drugih koji su divljački upali na licitaciju i zahtevali da se prodaja prekine, uzvikujući da prodaja nije obavljena u skladu sa propisima.

Naime, čuvena opozicija, koja se navodno bori protiv nasilja, ponovo je pokazala da su nasilnici protiv kojih se bore zapravo oni sami i da bi trebalo da se pozabave ljudima među svojim redovima koji očigledno ne znaju zakon, daju sebi za pravo da ruše sve pred sobom, a bez pardona i nasrću na druge, viču i vređaju.

Krše zakon, upadaju u institucije, prekidaju javne licitacije i pokušavaju da spreče ono što je i legalno i legitimno, što dokazuje njihov današnji nedolični nastup koji je pre svega uznemirio sve prisutne, a onda i pokazao građanima kakvu Srbiju bi dobili da su ih 2. juna izglasali.

Uz povike da neko prodaje nešto ''njihovo'' i da ruši Beograd i ponavljajući već i pticama dosadnu priču. Ćuta je oteo jedan od brojeva za licitaciju, polomio, a onda krenuo da se otima za njega, dok je jedan od njegovih sledbenika, takođe pokušao da od jednog od ponuđača otuđi broj i onemogući izglasavanje najbolje ponude.

 

 

Šta sve ima Šećerana?

- upravna zgrada

- porodična stambena zgrada – diskont sa stanovima

- zgrada digestije

- glavna hala i kockara

- magacin rezanaca

- još jedna zgrada

- Andonović magacin

- zgrada za skupljanje repe

- sušara rezanaca, garaža

- kesoni za melasu i mazut

- vatrogasno spremište sa garažom za lokomotivu

- crpna stanica za prljavu industrijsku vodu

- pretovaračka stanica za melasu

- vaga

- portirnica "kod Jugopetrola" i

- potencijalno pravo na zemljištu (prema sukorisničkom udelu stečajnog dužnika) na lokaciji Radnička br. 3, sa pravom korišćenja u korist AD Industrija špirita i kvasca Vrenje Beograd

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (44)

Loading
Deki

11.06.2024 21:47

Opozicija ne prestaje sa nasiljem.

Milena

11.06.2024 22:01

Mnogo se Cuta razume u kilturu.

Ana

11.06.2024 22:02

Opste je poznato koliko opozicija brine za kulturno nasledje Srbije. Kakvi licemeri.

Igor

11.06.2024 22:04

Sad da pitamo Cutu sta je Stara secerana i zbog cega je proglasena za kulturno dobro verujem da bi odgovor bio urnebesan.