UZBUNA U ELITI, PSIHIJATAR ALARMIRAN ZBOG ŠA: Reper mora hitno na lečenje, ukućani strahuju za njega!

Autor:

Zadruga

10.06.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša dobio preporuku za psihijatra!

UZBUNA U ELITI, PSIHIJATAR ALARMIRAN ZBOG ŠA: Reper mora hitno na lečenje, ukućani strahuju za njega!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, pixabay.com

Veliki šef danas je zadao takmičarima da biraju najpakosnije takmičare u "Eliti". Nenad Aleksić Ša izazvao je svojim odabirom reakciju Miljane Kulić, koja mu je poručila da ide linijom manjeg otpora, pa mu rekla da je vreme da kontaktira psihijatra, kako bi se doveo u red.

Usledila je žestoka rasprava na sastanku, a Miljana i Ša nisu birali reči, kako bi jedno drugog izvređali, iako ubrzo nakon svađa nastave komunikaciju, kao da se ništa nije dogodilo, što reperu zameri i Miona Jovanović, sa kojom je u vezi:

 

- Lejdi moram da navedem. Navešću i Jovanu pevačicu, mogu i tebe Miljana da navedem. Šta tebe boli k*rac? Jovana, ti to nisi, ali u svađi sa mnom. Ipak neću da te navodim, nego se sama prozvala, a nisam hteo da izgovorim ono najgore što mi je rekla - izjavio je Ša.

- Ša, od tebe niko nema veći problem i nećeš da upotrebiš psihijatra. Treba da prestaneš da juriš klinke, biće ti lakše u životu - dodala je Miljana.

- Ti si prema svima. Prema svim bivšim partnerima, ti njih uništavaš i dovodiš ih do ludila. ti vređaš decu, otkopavaš grobove. Da li sam ja tebi vređao decu? Ti si vređala od mog brata Peđe. Karma sudi i Bog, a ja ne želim da se tebi vrati šta si radila i izgovorila ljudima. Tebe je Uroš prešišao u rijaliti karijeri, postala si pakosna i nebitna osoba - nastavio je reper.

- Tvoje bivše su rekle da si pakostan, a reći će i Miona - poručila je Kulićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Maja

12.06.2024 01:10

Dečko je psiho žešći da nema dalje,užas mu je ponašanje