MARKO MILJKOVIĆ NAPUSTIO STAN GDE BORAVI SA LUNOM I DECOM: Nema snage ni da govori o INCIDENTU, sve ga skupo koštalo!

Autor:

Zabava

16.05.2024

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković pušten je juče iz pritvora, a ovo je istina o njegovom odnosu sa Lunom.

MARKO MILJKOVIĆ NAPUSTIO STAN GDE BORAVI SA LUNOM I DECOM: Nema snage ni da govori o INCIDENTU, sve ga skupo koštalo!

Foto: ST/Dragan Kadić, YouTube/Printscreen, Pixabay.com

Marko Miljković, bivši rijaliti učesnik i suprug pevačice Lune Đogani, pušten je iz pritvora nakon što je proveo 48 sati u pritvoru zbog sukoba sa komšijama. Incident se dogodio u zgradi na Bežanijskoj kosi gde porodica Miljković živi. Nakon puštanja iz pritvora, Marko je izjavio da je sve u redu, ali nije želeo da detaljnije komentariše situaciju.

Marko Miljković je jutros izašao ispred zgrade na Bežanijskoj kosi gde živi sa suprugom Lunom i ćerkama. Kratko se obratio novinarima, navodeći da je sve u redu, ali nije želeo da daje detaljnije izjave. Takođe, nije želeo da komentariše navode o tome kako je izgledao susret sa suprugom Lunom nakon izlaska iz pritvora.

-Znao sam da ćete biti tu, dobro sam, sve je u redu, sve što imam da kažem - biće prilike da sve ispričam - rekao je kratko Miljković. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, pixabay.com

Marko Miljković

 

Na pitanje kako je zaista izgledao njegov susret sa suprugom Lunom nakon što je izašao iz pritvora, budući da je njen otac medijima otkrio da je ljuta na Marka, Miljković kaže: 

-Sve je u savršenom redu - rekao je on za Blic.

Inače, Treće osnovno javno tužilaštvo se oglasilo nakon puštanja Miljkovića na slobodu.

- Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je dana 15.05.2024. godine saslušao uhapšenog M.M. (rođen 1983. godine) na okolnosti izvršenja krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru koje je izvršio dana 13.05.2024. godine u prostorijama policijske stanice Novi Beograd u koje je doveden jer je prethodno narušio javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, pa je pretio policijskim službenicima, vređao ih, sve vreme se oglušujući o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na jednog policijskog službenika, dok je drugog rukom uhvatio za mali prst desne ruke i na taj način mu zadao laku telesnu povredu - navodi se u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

16.05.2024 11:47

Podrška Luni ! Teško tebi sa alkoholičarima: obično muž LIČI na oca : ako je otac pio i muž će (tako, valjda, privlači takvu energiju). Alkohol je strašno velika boleščina ... Sada sam "ukapirala" zašto ga je Ena Popov ostavila !

Mickey O'Neil

16.05.2024 12:44

Ja se izvinjavam, a koga boli kurac za seljobera iz Brusa i tu neku... Lunu? Što su oni kao neki bitni likovi, šta?

Andjelija

16.05.2024 15:12

Luna pevačica 🤣😂🤣😂🤮🤮🤮