ŽESTOKI OBRAČUN LUNE I MARKA, ĐOGANIJEVOJ PALA ROLETNA: Nakon hapšenja odlučila da se SUOČI sa njim, najavljen RAZVOD?!

Autor:

Zabava

15.05.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković i Luna Đogani će se suočiti nakon njegovog saslušanja, a ona je spremna da mu očita bukvicu zbog ponašanja.

ŽESTOKI OBRAČUN LUNE I MARKA, ĐOGANIJEVOJ PALA ROLETNA: Nakon hapšenja odlučila da se SUOČI sa njim, najavljen RAZVOD?!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Bivši učesnik rijaliti programa "Zadruga", Marko Miljković, priveden je nakon sukoba sa komšijama iz zgrade u kojoj živi sa suprugom Lunom Đogani i njihovim ćerkama. Nakon privođenja, Miljković je odvezen u Urgentni centar, a potom na Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević“ radi pregleda.

Miljković se žalio na komšije iznad njih, tvrdeći da su mu bacali otpatke na terasu, te je odlučio da im uzvrati gađanjem jajima. Međutim, komšija je demantovao ove tvrdnje, navodeći da su u pitanju bili radovi na zgradi.

Nakon haosa u zgradi, Miljković je testiran na alkohol i narkotike. Ovo ponašanje je izazvalo veliki stres kod njegove supruge Lune, koja je zbog toga pod lekovima i nije u mogućnosti da se suoči sa njim.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Marko Miljković

 

- Luna je besna jako, plače i razočarana je. Ostavio ju je samu sa decom i napravio haos. Pritom, sve to je uradio u alkoholisanom stanju. Nije joj jasno šta mu je kvrcnulo u glavi da uradi tako nešto. Njen otac je najviše uz nju, ali svi su zgroženi Markovim ponašanjem. On će izaći iz pritvora, ali ko zna kako će se sve ovo završiti među njima - rekao je izvor, kako prenosi Kurir.

Lunin otac, Gagi Đogani, izjavio je da je Luna veoma ljuta na Marka, te da su svi šokirani celom situacijom. On ističe da je Luna veoma emotivna i da je trenutno u kući sa decom, te se nadaju da će Marka pustiti nakon 48 sati pritvora.

- Luna je sada svojoj kući, nismo se čuli sa Markom, on je u policiji. Verovatno je alkohol uradio svoje, nešto mu je kvrcnulo u glavi, nemam objašnjenje. Nismo dobro, Luna nije dobro, loše je. Ona je sa decom, molimo Boga da sve bude kako treba, da Marka puste. Sigurno ćemo razgovarati, ne znam šta se to desilo. Mi ga ne poznajemo takvog, u šoku smo. Luna je jako ljuta na njega, a opet joj je u žao. Ona je jako emotivna. Nadamo se da će ga nakon 48 sati pustiti. Znam sve što znate i vi. Angažovan je advokat, sad idem kod Lune - rekao je Gagi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading