REPUBLIKA NA LICU MESTA! MUK ISPRED ZGRADE MARKA I LUNE, EVO ŠTA SADA KAŽU KOMŠIJE! Miljković uništio betone i zidove jajima! (VIDEO)

Autor: M. G. - D. L.

Zabava

14.05.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do skoro su bili fer i korektni - rekao nam je jedan komšija.

REPUBLIKA NA LICU MESTA! MUK ISPRED ZGRADE MARKA I LUNE, EVO ŠTA SADA KAŽU KOMŠIJE! Miljković uništio betone i zidove jajima! (VIDEO)

Foto: Republika.rs, Dragan Kadić

Suprug bivše rijaliti učesnice Lune Đogani Marko Miljković napravio je karambol u stambenoj zgradi zbog rata s komšijama koje već danima, kako su sami ispričali za medije, maltretira, da bi na kraju bio priveden. 

Miljković je noć proveo u policiji, a zadržavanje je odredilo Treće osnovno javno tužilaštvo.

Republika

Foto: Republika.rs

Zgrada Marka Miljkovića i Lune Đogani

 

Naša ekipa otišla je nakon Markovog privođenja ispred zgrade u kojoj se haos sinoć desio, a komšije su nam rekle da ne pamte da se Miljković ikada ovak oponašao, kao i da su zbunjeni celom situacijom.

Foto: Republika.rs

Zgrada Marka i Lune Đogani

 

- Čuo sam šta se desilo i bio sam na poslu u to vreme. Oni su skroz okej, srećemo se često tu po kraju. Ovo zaista nije normalno što je uradio. Inače su do skoro bili fer i korektni - rekao nam je jedan komšija, a druga komšinica je prokomentarisala da je odmah primetila haos na betonu:

Foto: ST/Dragan Kadić

Privođenje Marka Miljkovića

 

- Nisam videla ko je bacao jaja, ali sam primetila da je sve u flekama. Kasnije sam saznala da je to bio Marko i poprilično sam se iznenadila. On je inače fin momak, oni zajedno su stvarno vrlo korektni i zaista sam zatečena zbog svega. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Privođenje Marka Miljkovića

 

Podsećamo, kako je Marko i u stanici nastavio da se pod dejstvom alkohola ponaša bahato, to je sve za Lunu bilo vrlo stresno, s obzirom na to da odavno vodi miran život i mimo bilo kakve rijaliti drame.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- Luna je mislila da će marko da se primiri kad dođe policija, ali je on pod uticajem alkohola nastavio da divlja. Luni je sve to vrlo stresno bilo, ona nije mogla da sakrije emocije, maltene je dobila napad panike. Kad jer policija odvela Marka porodica je došla po nju, pa je kod kuće popila nešto za umirenje. Dali su joj samo da bi se malo primirila. Kad je posle saznala da je Marko u stanici bilo joj je lakše jer je znala da će tamo da se otrezni, ali joj cela situacija ne prija jer mediji bruje o njegovom ponašanju - otkrio nam je izvor blizak paru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading