MARKO MILJKOVIĆ NASTAVIO DA DIVLJA I NA SASLUŠANJU: Izneo stravične detalje o komšiji, policija ne može da ga obuzda!

Autor:

Zabava

15.05.2024

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković se ne smiruje i nakon hapšenja, neprestano priča o komšiji i "pere" se od incidenta.

MARKO MILJKOVIĆ NASTAVIO DA DIVLJA I NA SASLUŠANJU: Izneo stravične detalje o komšiji, policija ne može da ga obuzda!

Foto: Republika.rs

Marko Miljković, suprug poznate pevačice Lune Đogani, doveden je na saslušanje u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, 15. maja malo posle 9 časova. Njegova odeća, koja je bila ista kao prilikom privođenja - patike, donji deo trenerke i prljava i iscepana majica, privukla je pažnju prisutnih.

Miljković se po dolasku na saslušanje požalio da je proveo 40 sati u samici zbog razbijenih jaja, koja je navodno gađao komšiju iz stana iznad njegovog i Luninog. Naglasio je da je razlog za njegovo zadržavanje bio taj događaj, ističući da je komšija "ozbiljno mu*o". Njegove reči su izazvale dodatnu pažnju javnosti i medija, te je ovaj događaj postao predmet interesovanja.

Foto: Republika.rs

Marko Miljković

 

- Evo, 40 sati samice, zbog razbijenih jaja! - rekao je Marko po dolasku.

- Kad imate komšiju u mojoj zgradi koji je ozbiljno mu*o! - dodao je on, kako prenosi Telegraf.

Pored optužbi za razbijanje jaja, Marko Miljković se tereti i za napad na službeno lice, što je takođe izazvalo veliku pažnju javnosti. Ovaj slučaj je izazvao raspravu o odnosu javnih ličnosti prema zakonu i pravosuđu, te su mnogi izrazili svoje mišljenje o ovom događaju.

Pojedini su pružili podršku Marku Miljkoviću, dok su drugi osudili njegovo ponašanje. Ovaj događaj je izazvao različite reakcije javnosti, a diskusije o ovom slučaju su se nastavile i tokom njegovog saslušanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading