"STARA SAM I DEBELA": Zavela je Toma Kruza u filmu "Top Gan", pa se povukla sa scene i PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA!

Autor:

Zabava

15.05.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna plavuša prodornog pogleda žarila je i palila osamdesetih godina prošlog veka.

"STARA SAM I DEBELA": Zavela je Toma Kruza u filmu "Top Gan", pa se povukla sa scene i PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA!

Foto: Promo/Imdb

Od Keli Mekgilis, glumice koja je osvojila publiku atraktivnim izgledom osamdestih godina prošlog veka, ostala je samo bleda senka. Bar tako kaže ona sama.

Dugonoga plavuša prodornog pogleda za kojom je uzdisao i zavodnik Tom Kruz u filmu "Top Gan", gde su bili direktni partneri, promenila je život iz korena i povukla se sa scene. Početkom osamdesetih igrala je u filmovima "Reuben, Reuben" i "Svedok", ali ništa ne može da se poredi sa slavom koja je usledila nakon što se u ostvarenju "Top Gun" pojavila u ulozi Šarlot Čarli Blekvud.

Republika

Foto: youtube.com/fabmusicify

 

Imala je veliki potencijal da postane jedna od najboljih u svojoj profesiji, nominovana je za Zlatni globus i nagradu BAFTA, nakon čega je igrala u filmovima "The Babe", "Winter People", "North" i "At First Sight". Međutim, s vremenom se broj uloga smanjio i poslednja u nizu bila je u seriji "Prljavi Džon" 2020. godine, gde se pojavila samo u jednoj epizodi.

Keli Mekgilis danas ima 66 godina i veoma retko se pojavljuje u javnosti. U nastavku filma "Top Gun: Maverick" nije ostalo mesta za nju, budući da za to nije ni dobila poziv. Kako je jednom prilikom objasnila, ona veruje da se više ne uklapa u stroge holivudske standarde lepote.

 

 

- O, moj bože, ne. Nisu me zvali, niti mislim da bih igrala. Ja sam stara i debela, izgledam u skladu sa svojim godinama i to ne zanima scenu - istakla je Keli Megilis za Entertainment Tonight 2019. godine, kada su je pitali hoće li igrati u nastavku.

Radije bih se osećala sigurno u svojoj koži i zbog toga ko sam i šta sam u svojim godinama, umesto da vrednujem sve te druge stvari - istakla je glumica.

Inače, Keli već godinama ima ozbiljne zdravstvene probleme. Pre nekoliko godina dijagnostikovan joj je nedostatak alfa-1 antitripsina, urođeno stanje koje povećava rizik za oboljenja pluća i jetre.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading