UOČI SPEKTAKLA NA "SAN MAMESU": Domaćin nema dilemu - na našem terenu mi se o svemu pitamo! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.03.2024

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon gotovo puna četiri meseca startuje borba za bodove, a u prolećnoj premijeri očekuje nas veliki prvenstveni derbi.

UOČI SPEKTAKLA NA "SAN MAMESU": Domaćin nema dilemu - na našem terenu mi se o svemu pitamo! (VIDEO)

Foto: FK Bratstvo Bratmilovce

Fudbaleri Bratstva iz Bratmilovca jesenji deo šampionata u okviru Međuopštinske jablaničke lige okončali su na visokoj trećoj poziciji sa svega bodom zaostatka u odnosu na aktuelnog lidera Derbi 2016 iz Vlase.

 

Na tabeli između dve navedene ekipe nalazi se Jedinstvo iz Šišave, a upravo će u prolećnoj premijeri dve navedene ekipe odigrati veliki derbi koji će u mnogome odrediti dalji tok prvenstvene trke.

Uoči navedenog derbija iz kluba su kao najavu meča izdali interesantno saopštenje koje prenosimo u celosti:

- Došlo je vreme za derbi, rivalstvo koje traje već godinama, duel koji će pokazati ko je bolji i spremniji. Ovaj meč koji će se odigrati u nedelju pokazaće dosta, ovo nije običan duel, ovo je postalo nešto lično, a to će se videti kada se stupi na zeleni tepih "San Mamesa" - stoji na početku saopštenja, a zatim se dodaje:

- Iako ne želimo da priznamo, imamo više sličnosti nego razlika, ali te razlike su toliko duboke da su se pretvorile u prezir, čak želju za osvetom. Citirajući našeg najvećeg sportskog novinara i komentatora Acu Stojanovića: "Ljubaznost je za njih deo protokola, a osmeh samo deo podsmeha, njihov zadatak nije običan, oni ne samo da mogu da izgube, oni mogu da budu poraženi. Njihov cilj nije jednostavan, oni ne samo da moraju da pobede oni moraju da trijumfuju!". Meč koji je uvek pun uzbuđenja, koji sa sobom nosi pregršt golova i varnica.

Istovremeno je klub pozvao sve navijače da u što većem broju prisustvuju spektaklu i pomognu Bratstvu da stigne do prvih prolećnih bodova u velikom derbiju.

 

 

- Međuopštinska jablanička liga, 16. kolo:

Bratstvo (Bratmilovce) - Jedinstvo (Šišava)

Stadion: San Mames", Bratmilovce

Datum: Nedelja, 10. mart

Početak: 14.30 časova

Uoči velikog derbija kapiten Bratstva Miloš Tasić je ekskluzivno za naš portal izjavio:

- Ja kao kapiten ove generacije veoma sam ponosan na njih, verujem u njih i siguran sam da laganim koracima idemo zajedno kao jedna porodica ka zacrtanom cilju. Uveren sam u naš uspeh, a pokazatelj su veoma dobra igra pre svega i dobri rezultati u pripremnom periodu. Veoma motivisani dočekujemo ekipu Šišave i želimo im sreću, jer će im trebati pošto se u nedelju mi pitamo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading